Xiomi Mi9 alınır mı?

Ona o kadar para vermek yerine yılların amiral gemilerini alırdım lg g7, mi 8, samsung galaxy s8, meizu16 th, v30 plus, mate 10 pro gibi. Bunlar hem daha ucuz hemde üst seviye telefonlar.
 
Hocam Mi 9 kullanıyorum. Kesinlikle çok güzel cihaz. Mate 20 Pro ile karşılaştıran arkadaşlar olmuş aralarında dağlar kadar işlemci farkı var. Kamera konusunda da hemen hemen aynılar. Mate 20 Pro kesinlikle para verilecek telefon değil, hele ki piyasada OnePlus 7 Pro gibi bir telefon varken.

Önerim Oneplus 7 Pro.
 
Mate 20 Pro ile karşılaştıran arkadaşlar olmuş aralarında dağlar kadar işlemci farkı var. Kamera konusunda da hemen hemen aynılar. Mate 20 Pro kesinlikle para verilecek telefon değil.

Önerim Oneplus 7 Pro.
Kameralar hemen hemen aynı ? Hocam inşallah yakın zamanda bilgi sahibi olursunuz. Mate 20 Pro'nun Mi 9'a karşı ekranı, bataryası, hızlı şarjı, su ve toz sertifikası gibi önemli farkları var. OnePlus 7 Pro ise kızaklı kameraya sahip. Sevmeyenler olabilir.
 
Kameralar hemen hemen aynı ? Hocam inşallah yakın zamanda bilgi sahibi olursunuz. Mate 20 Pro'nun Mi 9'a karşı ekranı, bataryası, hızlı şarjı, su ve toz sertifikası gibi önemli farkları var. OnePlus 7 Pro ise kızaklı kameraya sahip. Sevmeyenler olabilir.
Ekranını avantaj olarak vermişsiniz ama yukarıda dev gibi çentik var. Mi 9'un bataryasına bakmayın şarj yönetimi çok iyi olduğu için Mate 20 Pro'nun çok az gerisinde. Mi 9'da dünyanın en hızlı kablosuz şarj desteği var. Alınabilecek bir sürü model varken 5500 TL'lik Mate 20 Pro'yu övmeyin lütfen :D Mate 20 Pro'da hoparlör yok bu arada. Şarj girişinden veriyor sesi.
 
@erayaman2 Ekran çözünürlüğünden bahsetmiştim. Kablolu şarja bakarsanız Mate 20 Pro katlar. Benim önerim ise Note 10 ailesini beklemesi zaten 1 aydan az kaldı. Beklemeyecekse S10 alabilir.
 
One plus 7 pro fiyat 4400 tl ye geliyor mi9 ise 2800tl ye 1600 tl fark var one plus ekran ,pil olarak iyi mi9 sevdiğim tarafı daha ince ve camera kızaklı degil ve bir tık daha boyut olarak küçük ...
Mi 9 nerede 2800 TL hocam? Türkiye'de değil misiniz?
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı