Xperia Z5 vs iPhone 6s

Benim tercihim Z5'ten yana olurdu. Hem iPhone 6s'den daha ucuz hemde bazı yönlerden ondan daha iyi. Ayrıca hafıza genişletme seçeneklerini de unutmayalım. (Bu arada iPhone 6s alacak paran varsa bütçeni 2800 TL olarak düşünüp Z5 Premium öneriyorum. Ama tercih sana kalmış.)

Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda telefon almayı düşünüyorum. Aklımda bu iki cihaz var. Sizce hangisini almalıyım ve sizin de önerileriniz nelerdir?
2800 tl param olsa Z5 Premium alırdım. Özellikle gold rengini. Gösteriş desen gösteriş, batarya desen batarya, kamera desen kamera, performas desen performans... Herşey var yani :).

@LTNeron dostum genellikle bu konulara sen yorum yaparsın, şimdi bizden yorum istiyorsun o zaman bizde en mantıklı cevabı verelim sana. Şimdi Z5, iphone 6s ten daha performanslı, daha şık ve özellikleri olan bir telefon. İki telefonda çok iyi telefon. Yanlış hatırlamıyorsam sende Lg g4 yada Xperia z2 vardı. Xperia Z5 bu iki cihazdan daha iyi bir Cihaz olduğu için aradaki farkı görürsün.

Sabahları içtiğin çay bardağının sıcaklığı nasılsa bu Snapdragon 810 işlemcili telefonlar da tabiri caizse aynı böyledir. Fakat güncelleme falan gelmiş kernel üzerinden bir kaç ayar yapılmış hız düşürülmüş falan diye haberler geldi. Şuanki durum nedir bilmiyorum. Ama ben olsam almam. Bence biraz daha bekle belki Sony snapdragon 820 işlemcili bir model çıkartır.

Sony sıcaklık durumunu ısıl borular ile halletmiş diye biliyordum ama @LTNeron sen yinede buradan başka yerlere de danış sıcaklık varmı diye, değerlendirme yap kullanıcıların görüşleri arasında.

@LTNeron dostum genellikle bu konulara sen yorum yaparsın, şimdi bizden yorum istiyorsun o zaman bizde en mantıklı cevabı verelim sana. Şimdi Z5, iphone 6s ten daha performanslı, daha şık ve özellikleri olan bir telefon. İki telefonda çok iyi telefon. Yanlış hatırlamıyorsam sende Lg g4 yada Xperia z2 vardı. Xperia Z5 bu iki cihazdan daha iyi bir Cihaz olduğu için aradaki farkı görürsün.
Z5, 6S'ten daha performanslı değil ki. :/

Benim tercihim Z5'ten yana olurdu. Hem iPhone 6s'den daha ucuz hemde bazı yönlerden ondan daha iyi. Ayrıca hafıza genişletme seçeneklerini de unutmayalım. (Bu arada iPhone 6s alacak paran varsa bütçeni 2800 TL olarak düşünüp Z5 Premium öneriyorum. Ama tercih sana kalmış.)
Bence 4k ekrana hiç gerek yok. En küçük 4k televizyonlar bile en büyük Full Hd televizyonlardan büyük. Bunu 5-6 inche sığdırmaya ne gerek var. Anlamak içinin tabir caizse telefonu gözümüze sokmak gerek. Full Hd yeterli. Hani belki Quad Hd de düşünülebilir ama gerek yok ;)

Z5, 6S'ten daha performanslı değil ki. :/
Kanıt olarak bir şeyiniz var mı, yada bana bunu açıklayacak bir şey? İphone 6s tamamen kapitalizmin bir olayı, sırf insanları soymak için yapılan bir ürün tek 6s değil bütün telefonları neredeyse bu mantık ile piyasaya sürülüyor. Şimdi Z5 te pahalı diyeceksin evet buda pahalı, yine kapitalizmin olayı. Ama Z5 daha iyi cihaz ne kadara verdiğimiz parayı hakketmeselerde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı