Yağ yakmak için neler yapmak gerekir?

Ağzına sağlık çok güzel konusmussun.
Teşekkürler

Hııt değil de lıss kardiyo yap. Ya da kısaca sabahları 1 saat yürü. Vücut ağırlığıyla full body idman yapsan da yeter, mesele kasları aktive et kas kaybı yaşama.

Kas kaybı yaşaması zaten çok zor bir durum
Spor salonlarında idman yıllarca idman atıp bırakmadığı sürece sağlıklı bir birey zaten kas kaybı yaşamaz.

-Tdee hesaplayıp ona göre kalori açığı vermelirsin.
-Şekeri hayatından çıkartmalısın (günde 1 gofret belki)
-Bol bol su yeşillik sebze tüketmelisin.
-Yağ ihtiyacını sağlıklı yağlardan karşıla (fıstık ezmesi doğal tereyağı zeytinyağı)
-Sabahları aç karnına imkanın varsa kardiyo hareket et.
-Sabah aç karnına 2 bardak su tüket metabolizma hızlandırır.
-Protein almayı ihmal etme çok kilo verip incecik kalırsın.
-Günde 1 bardak olmak şartıyla filtre kahve.

Konu çok uzamış yapaman gereken her şeyi söyledim burada artı olarak sağlam idman ve kardiyorları eksik etme.

@Ensar1453 Ben okula gidip geliyorum. Mesela yarın okuldan geldiğim zaman aç karnına hafif kardiyo yapıp akşam iftarda ve iftardan sonra bol proteinli beslenip bir miktar kalori açığı yapıp iftardan sonra da ağırlık antrenmanlarına önem verirsem doğru bir yol izlemiş oluyorum demi? Her gün bunu tekrarlayacağım. Amacım yağ oranını düşürüp kas kütlesi kazanmak.

@Ensar1453 ben okula gidip geliyorum. Mesela yarın okuldan geldiğim zaman aç karnına hafif kardiyo yapıp akşam iftarda ve iftardan sonra bol proteinli beslenip bir miktar kalori açığı yapıp iftardan sonra da ağırlık antrenmanlarına önem verirsem doğru bir yol izlemiş oluyorum değil mi? Her gün bunu tekrarlayacağım. Amacım yağ oranını düşürüp kas kütlesi kazanmak.

Bu yapacağın gayet mantıklı bir yöntem bu şekilde ilerleyebilirsin.

Yıllardır hibrit idman atarım
Ve bunu destekliyorum.
Vücut geliştirmenin büyüklüğü ve gücüne.
Calisthenicsin çevikliğine sahibim ancak vücut yapımda omuz çatım geri kalan yerlere göre çok geniş kaldığı için artık o kadar da esnekliğim kalmadı diyebilirim.
İki dirseğimi birbirine değdiremiyorum mesela.
Ya da sırtımın ortasına elim gitmiyor.

Aynısı bende de var, esneklik kazanmak sabır isteyen bir şey ve sıkıcı olabiliyor fakat vücudu yeteri kadar esnetirseniz problem kalmaz hocam. Aksine geniş omzun faydasını görürsünüz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı