Resimdekine göre yağlisiniz.
Sporla veya yemek yiyis biciminizi degistirerek kilo verebilirsiniz.
Peki çok mu yağlıyım? Balık etli kadar var mıyım?
Sıkıntı etme.Peki durumum ciddi mi? Azaltmazsam ileride sorun olur mu yoksa yağ boyla beraber gider mi?
Peki durumum ciddi mi? Azaltmazsam ileride sorun olur mu yoksa yağ boyla beraber gider mi?
Üste yazdığımı okumadiniz veya buraya yazilan yorumlarin hiçbirini okumadiniz sanırsam.
Resimdekine göre yağlı duruyorsunuz.
Nasıl verebileceğinizi veya düzeltebiliceginizi örnek verdim.
Ameliyat mı? Evet önüme gelen her şeyi yiyorum (sebzeli yemekler hariç genelde abur cubur) tek çocuk olduğum için her şeyi alıyorlar. Önceden baya zayıf bir çocuktum koronadan sonra aldım. Bir de jinekomasti nedir? Bir de geçme olasılığı çok mu az?Vücudunun durumuna Skinny Fat deniliyor. İncesin ama göbek, bel ve göğüs çevrende yüksek yağ dokusu var. Ayrıca yaşından dolayı hormanel değişiklerden kaynaklanan göğüslerinde jinekomasti belirtisi var. 18-19 yaşlarından sonra geçmez ise ameliyat ile aldırman gerekecek. Muhtemelen önüne gelen her şeyi yiyorsun ve çok fazla dikkat etmiyorsun. Sporu zaten sormuyorum. Yaşın daha çok genç git spor yap, sağlıklı beslen.
Jinekomasti hormon dengesizliğinden kaynaklanan, erkek meme dokusunun olması gerekenden daha fazla büyümesi veya göğüs şeklinin kadın göğüsü şekline benzemesi olarak adlandırabiliriz. Şu an ergenlik döneminde daha taze olduğun için, ergenlik jinekomastisi gelişiyor olabilir. 18-19 yaşlarında ergenlik döneminden çıktığında hala göğüs uçlarında şişlik olursa bu ameliyat dışında geçmeyecek demek oluyor.Ameliyst mı? Evet önüme gelen her şeyi yiyorum (sebzeli yemekler hariç genelde abur cubur) tek çocuk olduğum için her şeyi alıyorlar. Önceden baya zayıf bir çocuktum koronadan sonra aldım. Bir de jinekomasti nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.