Yağlı mıyım?

Aşşırı bir yağ yok, ama yine nitecede bir yağ var.

Diyet veya spor yaparak atlatabilirsiniz diye düşünüyorum.

Ayrıca mesajı 2 dakika güldükten sonra yazdım ve s-sanırım bu mesajdan sonrada 2 dakika güleceğim..

Vücudunun durumuna Skinny Fat deniliyor. İncesin ama göbek, bel ve göğüs çevrende yüksek yağ dokusu var. Ayrıca yaşından dolayı hormanel değişiklerden kaynaklanan göğüslerinde jinekomasti belirtisi var. 18-19 yaşlarından sonra geçmez ise ameliyat ile aldırman gerekecek. Muhtemelen önüne gelen her şeyi yiyorsun ve çok fazla dikkat etmiyorsun. Sporu zaten sormuyorum. Yaşın daha çok genç git spor yap, sağlıklı beslen.

Vücudunun durumuna Skinny Fat deniliyor. İncesin ama göbek, bel ve göğüs çevrende yüksek yağ dokusu var. Ayrıca yaşından dolayı hormanel değişiklerden kaynaklanan göğüslerinde jinekomasti belirtisi var. 18-19 yaşlarından sonra geçmez ise ameliyat ile aldırman gerekecek. Muhtemelen önüne gelen her şeyi yiyorsun ve çok fazla dikkat etmiyorsun. Sporu zaten sormuyorum. Yaşın daha çok genç git spor yap, sağlıklı beslen.
Ameliyat mı? Evet önüme gelen her şeyi yiyorum (sebzeli yemekler hariç genelde abur cubur) tek çocuk olduğum için her şeyi alıyorlar. Önceden baya zayıf bir çocuktum koronadan sonra aldım. Bir de jinekomasti nedir? Bir de geçme olasılığı çok mu az?

Ameliyst mı? Evet önüme gelen her şeyi yiyorum (sebzeli yemekler hariç genelde abur cubur) tek çocuk olduğum için her şeyi alıyorlar. Önceden baya zayıf bir çocuktum koronadan sonra aldım. Bir de jinekomasti nedir?
Jinekomasti hormon dengesizliğinden kaynaklanan, erkek meme dokusunun olması gerekenden daha fazla büyümesi veya göğüs şeklinin kadın göğüsü şekline benzemesi olarak adlandırabiliriz. Şu an ergenlik döneminde daha taze olduğun için, ergenlik jinekomastisi gelişiyor olabilir. 18-19 yaşlarında ergenlik döneminden çıktığında hala göğüs uçlarında şişlik olursa bu ameliyat dışında geçmeyecek demek oluyor.

Ameliyat deyince korkmana gerek yok, jinekomasti ameliyatı en basit ameliyatlardan bir tanesi. Abur cuburları bırak, ekmek yeme, spor yap, karbonhidratını basit karbonhidratlardan değil sağlıklı karbonhidratlardan al. Şeker tüketme, tuz tüketimin günde 1 çay kaşığını geçmesin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı