- Makaleler
- 1
Daha fazla
Birkaç gündür bir kızla konuşuyordum. Kızdan hoşlanmaya başladım ve aşırı bağlandım. Kız da benden hoşlanıyormuş. Ama ben o kadar bağlandım ki. Kızın konuşmaları falan çok hoştu çok seviyor sandım. Sonra da ben de geri zekalı gibi yakın arkadaşım diye kızın fotoğraflarını falan attım mesajlarımızı vesaire. Bu çocuk da geldi kıza yazayım mı dedi hani fake hesaptan yazarlar ya ilgilenecek mi diye. Yazayım yavşarsa sen de engelle ben de engelliyim dedi. Hesabını bulmuş zaten ben vermeden. Hemen yazışmış kızla kıza da dedim bu çocuk yazıyor mu diye evet dedi SS attı mesajları. Ama çocuk öyle bir yazıyor ki sanki düşmanının sevgilisine yazıyor. Ben bile böyle yavşamadım kıza. Kıza engelle dedim çocuğu o da tamam dedi. Engellememiş konuşmuşlar çocukla bayağı. Çocuk benim hakkımda neler neler demiş ona attığım konuşmalarımızı kıza atmış fotoğraflarını falan. Kız da bana yazdı ne geziyor konuşmalarımız falan çocukta diye. Ben de dedim ne yapıyor bu geri zekalı diye. Kıza da diyecek bir şey bulamadım. Çocuk benim hakkımda bu çok geri zekalı salağın teki falan demiş. Sanayide de motoru yıkarken ıslattıydı beni onu bile söylemiş kıza banyo yaptırdım diye dalga geçmiş kız da dalga geçiyor bir yandan. Yazma ona o çok mal gerçekte görsen iğrenirsin demiş kıza. Bu mesajları da arkadaşlarıma göstermiş o çocuk arkadaşlarım da bana dedi. Kız çocuk hakkında mükemmel birisi diyor, iyi ki engellememişim diyor ben seni iyi tanıyorum diyor çocuğa yazıyorum görüldü atıyor SS at diyorum saçma sapan SS'ler atıyor 10 dakika sonra yazıyor. Bugün öğrendim ben de benim arkamdan ne işler çevirdiğini. Bana da yazıyordu engelle bundan olmaz falan diye meğerki arkadan konuşuyormuş kızla. Beni kızdan ayırıp kendisine ayarlamakmış amacı. Başardı da. Kız kanka olduk dedi ama inanmadım. Yazışmaları görseniz çocuk sevgilime bebeğim bile yazmış. Sevgilimin de hoşuna gitmiş herhalde hiçbir şey dememiş mesajlarına kalp atmış. Kıza bugün yazdım ama o çocuğu savundu hadi baybay dedi engelledim ben de. Kızdan ayrıldım ben de hemen aşırı sinirlendim o çocukla aynı sınıftayız bu olayları sınıftakilere falan gülerek anlatıyor çok sinir oldum. İştahım bile kaçtı elim ayağım titriyordu dün gece. Aşırı bağlanmıştım. Çocuk da bir yandan bugün engelleyeceğim kızı falan diye konuşuyor mal sanıyor bizi herhalde. Sövüyorum ben de çocuğa. Ama hala o kızla konuştukları o çocuğun benim arkamdan attıkları aklıma geldikçe deli oluyorum. 10.sınıfım 9.sınıftan beri arkadaşdık. Demek ki arkamızdan bıçaklamaya hazırmış. Çocuğu çok pis dövmek istiyorum sınıftaki çoğu kişi bile arkadaşlığını kesti o çocukla yanımıza yaklaşma diye. 1 günde cidden büyük depresyona girdim. Çocuğu öldüresiye dövmek istiyorum çoğu kişi boş ver uğraşma diyor en azından nasıl biri olduğunu öğrendin diyor ama dövmeden rahatlayamam. Bir yandan da 2 günlük kızdı zaten uğraşılacak pek bir şey yok diyorum ama arkadaşın sandığın kişi böyle bir şerefsizlik yapınca delleniyorsun. Size diyeceğim arkadaşlarınızı çok iyi seçin. Yoksa böyle olabiliyor.