Yakın olan bir kız arkadaşıma aşığım

O istemiyorsa, (tipsiz mevzusu hakkinda da bir veri yok gerçi lalettayn tipsiz mi? Yoksa beğenilerin değerlendirildiği bir ortamda tipsiz olarak mı ödüllendirildiniz? Meçhul ve bu sebeple) siz ona hissiyatınızı açıp da karşılığında "hayır"ı bulduysanız, o vakit dışarıda başkası ve başkaları da var. 80 milyon insan 50-50 desen 40 milyon, ıçler dışlar çarpımı oran orantı vs. kendi yaşınıza denk en az bi 10 milyon mevcut.
Hocam sizi de mi bu konularda görecektik 😀 Gözüm açık gitmem.
 
Yani nasıl desem, okul değiştirdim. Onu ilk gördüğümden beri aşığım okulun başladığı günden beri ve şu an okul bitiyor. Yani reddedileceğimi biliyorum çünkü arkadaşı olarak görüyordur. Şunu demese belki umut olurdu: "tipsiz". Yani üzülmüştüm, çok üzülmüştüm. Evde falan sessizce ağlamıştım. Ağladığımı ve tipsiz dediğini hatırlıyorum. Şimdi sana tipsiz diyen birini niye seviyorsun diyeceksiniz. Yok yani, genelde aramızda böyle şeylerin şakası geçer ama o gün cidden üzülmüştüm ve benden özür bile dilemedi. Çünkü ona göre bu gerçek. Kızla çok uyumluyuz. Yani nasıl desem, aynı şeyleri düşünüyoruz, ilgi alanlarımız aynı, mesela benim hedefim polislik, onun da aynı. Kafa dengiyiz, aynı şeylere ilgi duyuyoruz. Aramızda pek bir boy farkı yok. İkimiz de çok uyumluyuz. Adeta Allah yaratırken ikimize aynı şeyleri vermiş. Benimle sevgili olmasını o kadar çok istiyorum ki, kelimelere dökemiyorum. Kızın her şeyini çok beğeniyorum. Gülüşünü, kızışını, sövüşünü, fiziğini. Pek dış görünüşe aldanan bir insan değilim. Yani beni kabul etmeyeceğine çok eminim. Ne yapmam lazım?

Bende öyle bir arkadaşa sahibim yaklaşık 9 yıldır. Gerçekten çok uyumluyduk o bana yardım etti ben ona ettim. Bir ara ondan gerçekten hoşlandığımı düşünüyordum ve o da bunu biliyordu ama kafaya takmadı. Şimdi hala en iyi arkadaşım ve başka birisiyle ilişkim var. Eğer gerçekten birbirinizi iyi tanıdığınızı ve kolay kolay küsmeyeceğiniz düşünuyorsanız yavaştan belli edin bence ve konuşun. İnanın rahatlayacaksınız.
 

Geri
Yukarı