Yalnızlık...

Kız zaten kendisi yakın davrandı önce. Beraber takıldık ilk zamanlar... Ona en yakın olan birkaç kişiden biriydim. En azından o öyle demişti. Yakın zamanda tekrar barıştık, hatta aramızda samimi bir konuşma geçti. Ertesi gün engel atınca anladım gerçek yüzünü... Neden böyle davrandığını anlayamadım. Sebebi neydi diye soruyorum kendime...

Sen ona çok yüz verdin.Eline koz düşürdün bu dişide senden vazgeçti elde etmesi daha zor bir erkeğe yöneldi sen ona koz vermeseydin onu "köpek" eder istediğin gibi kullanırdın o dişiyi.
Ben bu konularda pek tecrübeli hatta hiç değilim ama verdiğim linkten ögrendiklerime dayanarak bunu söyluyorum.Kesinlikle o yazıyı oku.

Sen ona çok yüz verdin.Eline koz düşürdün bu dişide senden vazgeçti elde etmesi daha zor bir erkeğe yöneldi sen ona koz vermeseydin onu "köpek" eder istediğin gibi kullanırdın o dişiyi.
Ben bu konularda pek tecrübeli hatta hiç değilim ama verdiğim linkten ögrendiklerime dayanarak bunu söyluyorum.Kesinlikle o yazıyı oku.

Tavsiye vermek istediğini anlıyorum... Ama niyetim, kimseye köpek gibi davranıp istediğimi yaptırmak değil. İnsan olan böyle yapmaz zaten... Ben ona "insancıl" bir şekilde davrandım. O da buna nankörlük etti...

Seni gayet iyi anlıyorum, kalbi kırıksın, gönlü mahzunsun, şunu bilmeni isterim'ki bu durum sadece sana has değil, böyle olan bir çok insan var, modern dünya bu tür insanlara ezik diyor, ama öyle değil, sana tavsiyelerim var, YouTube'da kubbe-i-aşk kanalını takip et, orada Mevlana'nın la tahzen(üzülme) isimli şiiri var onu dinle, ve bir tavsiye daha, Kağıttan Kentler diye bir film var onu izle, hikayeni okuyunca bu film aklıma geldi, tavsiyelerimi dinlemen dileğiyle.

Seni gayet iyi anlıyorum, kalbi kırıksın, gönlü mahzunsun, şunu bilmeni isterim'ki bu durum sadece sana has değil, böyle olan bir çok insan var, modern dünya bu tür insanlara ezik diyor, ama öyle değil, sana tavsiyelerim var, YouTube'da kubbe-i-aşk kanalını takip et, orada Mevlana'nın la tahzen(üzülme) isimli şiiri var onu dinle, ve bir tavsiye daha, Kağıttan Kentler diye bir film var onu izle, hikayeni okuyunca bu film aklıma geldi, tavsiyelerimi dinlemen dileğiyle.

Teşekür ederim... Kesinlikle dinleyeceğim.
Edit: Modern dünya, aptallıktan başka bir şey değil...

Dostum psikoloğa git sana kimse sorunlu falan demicek. Dök içini ister ağla ister sızla senle psikoloğun arasında birşey. Depresyona girer gibi bi durumdasın sana burda destanlar yazsakta ister istemez bir kulağından girip diğerinden çıkıcak. Kesinlikle içine atma insan içine ata ata çöküyor. Sana herkese anlat demiyorum. 3 4 insan da olsa anlat yani. Tamda delidolu yaşındasın. Bu gibi bir zamanı içine atıp kendini kendini bitirmekle harcama hayatını yaşa bu zamanlar geriye gelmicek. Aynı durumları zamanında bende yaşadım içime kapandım sonucu her ay psikiyatri seansı + günde 2 tane antidepresan oldu. Sana içtenlikle söylüyorum başkaları için kendini kesinlikle yıpratma. Şuan şükür çok iyiyim hayatın yaşanması gerektiğini anladım , kafamı başka şeylere odakladım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı