Yalnızlık...

Dostum psikoloğa git sana kimse sorunlu falan demicek. Dök içini ister ağla ister sızla senle psikoloğun arasında birşey. Depresyona girer gibi bi durumdasın sana burda destanlar yazsakta ister istemez bir kulağından girip diğerinden çıkıcak. Kesinlikle içine atma insan içine ata ata çöküyor. Sana herkese anlat demiyorum. 3 4 insan da olsa anlat yani. Tamda delidolu yaşındasın. Bu gibi bir zamanı içine atıp kendini kendini bitirmekle harcama hayatını yaşa bu zamanlar geriye gelmicek. Aynı durumları zamanında bende yaşadım içime kapandım sonucu her ay psikiyatri seansı + günde 2 tane antidepresan oldu. Sana içtenlikle söylüyorum başkaları için kendini kesinlikle yıpratma. Şuan şükür çok iyiyim hayatın yaşanması gerektiğini anladım , kafamı başka şeylere odakladım.

Zamanın geriye gelmeyecek olması beni çok ciddi şekilde üzüyor... Her bir anın tadını çıkarmak istiyorum. Psikoloğa gitmem en mantıklı olanı sanırsam...
Uzun uzun yazdığınız için teşekkür ederim.

Zamanın geriye gelmeyecek olması beni çok ciddi şekilde üzüyor... Her bir anın tadını çıkarmak istiyorum. Psikoloğa gitmem en mantıklı olanı sanırsam...
Uzun uzun yazdığınız için teşekkür ederim.
Kesinlikle dostum. Kendini psikoloğa gidiyorum diye yargılama her insanın hayatta sıkıntıları olabilir bu gayet normal birşey. Ne demek dostum her zaman yanındayız. Kendine iyi bak. :)

Yalnız insan merdivendir
Hiçbir yere ulaşmayan
Sürülür yabancı diye
Dayandığı kapılardan...

Yalnız insan deli rüzgar
Ne zevk alır ne haz verir
Dokunduğu küldür uçar
Sunduğu tozdur silinir...

Yalnız insan yokki yüzü
Yağmur çarpan bir camekan
Ve gözünden sızan yaşlar
Bir parçadır manzaradan...

Yalnız insan kayıp mektup
Adresimi yanlış nedir
Sevgiler der fırlatılır
Kimbilir kim tarafından...

Louis Aragon

Livaneli'nin yorumunu da ekliyeyim tam olsun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir gün Başaracağım dostum... Sadece tükendim şuan biraz. Yoksa hayallerim var benim.[emoji4]
Burada tam sorunu çözmüşün işte. Sen başkalarını umursama, sadece kendini umursa. Bu biraz kendini beğenmişlik olur ama bu hayatta böyle olmak gerekiyor.

Burada tam sorunu çözmüşün işte. Sen başkalarını umursama, sadece kendini umursa. Bu biraz kendini beğenmişlik olur ama bu hayatta böyle olmak gerekiyor.
Galiba haklısın... Kafaya takmamaya çalışsam da takıyorum. Bu durumda günlük performansımı çok ciddi düzeyde etkiliyor. Ama hayallerim beni ayakta tutuyor... Hayallerim için mücadele edeceğim.

Yalnız insan merdivendir
Hiçbir yere ulaşmayan
Sürülür yabancı diye
Dayandığı kapılardan...

Yalnız insan deli rüzgar
Ne zevk alır ne haz verir
Dokunduğu küldür uçar
Sunduğu tozdur silinir...

Yalnız insan yokki yüzü
Yağmur çarpan bir camekan
Ve gözünden sızan yaşlar
Bir parçadır manzaradan...

Yalnız insan kayıp mektup
Adresimi yanlış nedir
Sevgiler der fırlatılır
Kimbilir kim tarafından...

Louis Aragon

Livaneli'nin yorumunu da ekliyeyim tam olsun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Galiba siz de Livaneli'yi seviyorsunuz. Mesajlarınız ve paylaştığınız şarkılarda görmüştüm. Kitap okuyorsanız Livaneli'nin "Kardeşimin Hikayesi" kitabını tavsiye ederim. Oldukça güzel bir kitaptı...

Gözlerimde parıltısı bakır bir tasın,
Kulaklarım komşuların ayak sesinde;
Varsın yine bir yudum su veren olmasın,
Baş ucumda biri bana 'su yok' desin de!
Kemalettin Kamu...[emoji4]

Yalniz kaldınız sanırsınız.
Biliyorum.
Yalnız bırakılmışsınız.
Biliyorum.
Ötesi yok.

Ötesi var...
Yalnızlık,