Yalnızlıkla nasıl baş edebilirim?

biyolog16

Hectopat
Daha fazla  
Selam, son birkaç gündür kendimi oldukça yalnız hissediyorum. Uzun uzun arayıp konuşabileceğim arkadaşlarım ne yazık ki yok. İnternetten oyun oynayabileceğim de yok. Son zamanlarda tanımadığım birkaç kişiye mesaj attım ama geri dönüş yapmadılar. Evde kendimi geliştirmek vs. güzel ama gerçek şu ki insan iyi ve kötü tecrübelerini birileri ile paylaşmak istiyor. Kimseden bana havale para atmasını isteyecek ya da onları kıracak da değilim. Fakat insanların hayatına bir şey katabilecek birisi de değilim acı ki. Neden böyle oluyor bilmiyorum. Sanırım benzer durumları yaşayanlar olmuştur, bana ne söyleyebilirsiniz ?

Selam, son birkaç gündür kendimi oldukça yalnız hissediyorum. Uzun uzun arayıp konuşabileceğim arkadaşlarım ne yazık ki yok. İnternetten oyun oynayabileceğim de yok. Son zamanlarda tanımadığım birkaç kişiye mesaj attım ama geri dönüş yapmadılar. Evde kendimi geliştirmek vs. güzel ama gerçek şu ki insan iyi ve kötü tecrübelerini birileri ile paylaşmak istiyor. Kimseden bana havale para atmasını isteyecek ya da onları kıracak da değilim. Fakat insanların hayatına bir şey katabilecek birisi de değilim acı ki. Neden böyle oluyor bilmiyorum. Sanırım benzer durumları yaşayanlar olmuştur, bana ne söyleyebilirsiniz?

Kardeşim Allah var. Dinine düşkün bir insan mısın bilmem ama Allah'a sığın ona dua et (iletişim kuruyorsun onla çok güzel bir şey :) ) sabret. Dünyada ki her şey insanlardan ibaret değil :)) o'na bir adım at o sana on adım atar emin ol.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim eğer ailen varsa bu anne, baba, abi veya abla hiç fark etmez. Git onlara sarıl ve öp. Yani arkadaşın olmadığından dolayı hiç üzülme. Birçok grup topluluğu var onlara katıl. Aynı zamanda derdinin çok büyük bir şey olmadığını zamanla gelip geçeceğini hiçbir zaman unutma. O zaman rahatlayacaksındır. İyi sosyaller:D.

Öncelikle bu korona meselesinden ötürü böyle hissetmen gayet doğal. Aynı hisler içinde olan tonlarca insan olduğuna eminim. Ama yalnız değilsin. Şu an hepimiz evdeyiz ve görünmez bir bağla bağlıyız. Önce kendimizi sonra da insanlığı koruyoruz.
Öncelikle kendini keşfetmelisin. Yeni hobiler edinmeye çalışmak güzel olur. Normalde asla vakit ayıramayacağımız şeylere bu dönemde başlayabiliriz. Mesela yeni bir dil öğrenmek. Ayrıca öğreneceğin dili geliştirmek için hellotalk gibi uygulamalar kullanarak farklı kültürlerden yeni arkadaşlar da edinebilirsin.
İkincisi aile üyelerinle daha çok vakit geçirebilirsin. Onlarla yemek hazırlamak, sohbet etmek, oyun oynamak terapi gibi gelecektir. Üçüncü olarak da okuldaki arkadaşlarınla vs hala iletişim kurabilirsin. Eminim onlar içinden de kendini senin gibi hissedenler vardır.
Umarım yakında üstesinden gelirsin👍

Selam, son birkaç gündür kendimi oldukça yalnız hissediyorum. Uzun uzun arayıp konuşabileceğim arkadaşlarım ne yazık ki yok. İnternetten oyun oynayabileceğim de yok. Son zamanlarda tanımadığım birkaç kişiye mesaj attım ama geri dönüş yapmadılar. Evde kendimi geliştirmek vs. güzel ama gerçek şu ki insan iyi ve kötü tecrübelerini birileri ile paylaşmak istiyor. Kimseden bana havale para atmasını isteyecek ya da onları kıracak da değilim. Fakat insanların hayatına bir şey katabilecek birisi de değilim acı ki. Neden böyle oluyor bilmiyorum. Sanırım benzer durumları yaşayanlar olmuştur, bana ne söyleyebilirsiniz ?
Gel metin2 oynayalım pvp serverlar oynuyoruz, biraz kalabalığız yalnız hissetmezsin.

Eğer sen de istersen tanışmak isterim kardeşim.

En iyi çözüm oyunlar. Hep az arkadaşım oldu, ki bunu ben tercih ettim, hep oyunlarla eğlendim ben. 3 yaşımdan beri bilgisayarım var ve bu durumdan mutluyum. Ders çalışmama da engel olmadı, Minecraft faction oynadığım dönem hariç, onun dışında mutluyum oyunlarla.

Hocam 3 yaşında masada mı oturuyordunuz? XD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı