Hapisler neden var? Adam öldürenler hapse girmemeli o zaman.
Kalp, geçmisten beri vicdanın temsilcisidir. Pek çok kültürde vicdan ile denk tutulmaktadır.Bir şey soracağım. Kalp neden mühürleniyor? Kalbin görevi nedir ki?
Bir şey soracağım. Kalp neden mühürleniyor? Kalbin görevi nedir ki?
Biraz inanmamakla alakalı konuşmuşsunuz, inandırabilecek bir kanıt yok ki. Kanıt sunun inanalım, ama gelip de bana evren çok güzel o zaman Allah vardır deme. E hadi evren güzel olduğu için Tanrının olduğunu varsayalım. Ancak bu Tanrının Allah olduğunu kanıtlayabilir misin?Yeryüzünde bozgunculuk çıkaranlar, evrensel olan yasayı göz ardı edenlerin hakkı olarak cehennem verilir. Bu ilahi adaletin tecellisidir. İnsan, yanlışlarını değerlendirebilecek idraka sahiptir. Bu da yine yasanın mimarının insana verdiği bir lütuftur. Aynı şekilde yeryüzünde yaşayabilmesi ve kendine yetebilmesi icin bilgi ve rızk da verilmiştir. Tüm bu lütuflardan yüz çevirip tamah etmeyen ve azgınlıkta bulunan insanın da yaptıklarınin bir karşılığı olacaktır.
Cümlede inanmakla alakalı bir durum yok. Yasayı uygulamak ve sonuçları görmekle gerçeği öğrenebiliriz. Lakin yasa çoktan rafa kaldırılmış ve insan, nefsini yol bellemiştir.Biraz inanmamakla alakalı konuşmuşsunuz, inandırabilecek bir kanıt yok ki. Kanıt sunun inanalım, ama gelip de bana evren çok güzel o zaman Allah vardır deme. E hadi evren güzel olduğu için Tanrının olduğunu varsayalım. Ancak bu Tanrının Allah olduğunu kanıtlayabilir misin?
Bu kalemin bile... Şaka şaka. İçinden geliyorsa inanırsın gelmiyorsa inanmazsın. Kimsenin başkasını inandırmakla vakit kaybetmesini önermem. Takım oyununda değiliz sonuçta...Biraz inanmamakla alakalı konuşmuşsunuz, inandırabilecek bir kanıt yok ki. Kanıt sunun inanalım, ama gelip de bana evren çok güzel o zaman Allah vardır deme. E hadi evren güzel olduğu için Tanrının olduğunu varsayalım. Ancak bu Tanrının Allah olduğunu kanıtlayabilir misin?
Biraz inanmamakla alakalı konuşmuşsunuz, inandırabilecek bir kanıt yok ki. Kanıt sunun inanalım, ama gelip de bana evren çok güzel o zaman Allah vardır deme. E hadi evren güzel olduğu için tanrının olduğunu varsayalım. Ancak bu tanrının Allah olduğunu kanıtlayabilir misin?
Müslümanların yapması gereken bir durum bence. Çünkü Hz. Muhammed'in yolundan gidip İslam'ı yaymanız gerekmiyor mu?Bu kalemin bile... Şaka şaka. İçinden geliyorsa inanırsın gelmiyorsa inanmazsın. Kimsenin başkasını inandırmakla vakit kaybetmesini önermem. Takım oyununda değiliz sonuçta...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.