Yapay zeka mühendisi olmak

B12A681F

Hectopat
Merhaba, uzun zamandır düşünüyorum. Hayalim yapay zeka mühendisi olmak. Bilgisayar alanında kötü olmadığımı düşünüyorum, donanım ve yazılım açısından (P2,3 üst seviye,C++orta seviye). Yıllardır uğraşıyorum sırf yapay zeka mühendisi olmak için ama gerçekler Türkiye. Senden kötü olanlar, hayatlarında bilgisayara dokunmamış insanlar bu bölümü sırf ders çalıştıkları için kazanabiliyorlar. Sizce olur mu? Kazanabilir miyim? AYT, TYT ile değil de kendi çabalarımla kazanabilir miyim?
Telefon ile yazdım hata varsa affola...

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sınav olmadan istediğin bölüme girebileceğin bi üniversite olduğunu sanmıyorum. Sen bu bölümü seviyorsun ve diğer lise mezunlarından daha bilgili olup olmadığına kimse bakmıyor. Yapay zeka gibi bir bölümü maddi imkanın varsa Almanya gibi bir ülkede oku derim ee tabi onun için de sınava girmen gerekiyor🙂 Evet, sırf ders çalışman gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı