Yaş geçtikçe hiçbir şeyin tat vermemesi

Makaleler
80
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Programcısı
Profil Kapağı
1525088093
Yemin ediyorum sanki yalnızlıkla imtihan ediliyorum. Önceden bir yığın arkadaşlar vardı. Gezip tozardık. Yaş 24 oldu. Şu an gezip tozacak birini bile bulamıyorum. Bayram gelir diye önceden sevinirdim. Şimdi sanki normal bir günmüş gibi geliyor. Bir yığın oyun aldım belki oynarım diye. İndirip oynamıyorum bile. Sanki herkes gitmiş bir tek ben kalmışım gibi. Yalnız başıma ölüp geberecem. Kız arkadaşlar desen hepsi storyde ortamlarda fotoğraf çekilip atıyor. Herkese güzel bana mı kötü bu hayat. Anlayamadım. Şu an sadece oyunda tanıştığım arkadaşlarla konuşuyorum whatsappta felan. Realdekiler ne arayıp ne de soruyor. Birine mesaj atıyorum sanki benim işim düşmüş gibi muamele ediyorlar. Kız arkadaşa mesaj atsam asılıyorum sanıyor sohbeti kısa kesiyor. Ben mi anormalim millet mi normal bilmiyorum. Bu önceden valla böyle değildi. Her şey bitti mi şimdi 24 olunca?

Liseyi bitirdikten sonra direkt olarak bu döneme girdim ben de. Şu an 22 yaşındayım. Ne arkadaşım var ne çevrem. Ben herkese güvendim, can dostum bildim ama hep yanıldım. Kısacası arkadaşlıkların çoğu bitebiliyor. Ama çok şükür tüm planlarıma, hayallerime ortak ettiğim bir kız arkadaşım var. Yaşamaktan keyif almamın tek sebebi. İnşallah evlenmeyi de düşünüyoruz.

Liseyi bitirdikten sonra direkt olarak bu döneme girdim ben de. Şu an 22 yaşındayım. Ne arkadaşım var ne çevrem. Ben herkese güvendim, can dostum bildim ama hep yanıldım. Kısacası arkadaşlıkların çoğu bitebiliyor. Ama çok şükür tüm planlarıma, hayallerime ortak ettiğim bir kız arkadaşım var. Yaşamaktan keyif almamın tek sebebi. İnşallah evlenmeyi de düşünüyoruz.
Hocam fırsatı bulmuşken soralım. Evleneceğiniz kız ile ayrı evde bir süre yaşanmalı olduğunu düşünüyorum. Hiç bir insan dışarda ki haliyle aynı değildir evde. Ondan sonra imzalanan bir kağıt parçası zaten. Tabi buna aileler ne der orası muamma. Fikriniz nedir?

Sizin yaşadığınız durumun bir benzerini yaşıyorum, arkadaşlarım otobüs bileti fotoğrafları falan atıyor storylerine, arkadaşıma yazıyorum gel oyun oynayalım görüldü bile atmıyor çevrimiçi olmasına rağmen. Bende kışı bekliyorum kış zamanı bende onları tersleyeceğim.

Sizin yaşadığınız durumun bir benzerini yaşıyorum, arkadaşlarım otobüs bileti fotoğrafları falan atıyor storylerine, arkadaşıma yazıyorum gel oyun oynayalım görüldü bile atmıyor çevrimiçi olmasına rağmen. Bende kışı bekliyorum kış zamanı bende onları tersleyeceğim.
Klonumu buldum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı