Yaşadığınız en korkunç paranormal olaylar

Benim yaşım 34, hatırladığım bir olay değil ancak ailemin anlattığı bir konu var.
Benim babamın babaannesi beni görmeyi çok arzuluyormuş ama ben doğmadan yıllar önce vefat etmiş.
Vefat edeli uzun yıllar olmuş ki artık konusu bile geçmiyormuş.
Bir gün köye gitmişiz, ben daha çat pat konuşuyorum, düşe kalka yürüyorum ve köye ilk defa gitmişim.
Annem babam arabadan eşyaları indirmiş; amcam, yengem, komşular vs odada 8-10 kişi oturmuşlar.
Ben evi keşfetmeye çalışıyormuşum tabi, herkes odada ben mutfaktayım.
Daha köye geleli, odaya oturalı 5-10 dakika olmuşken ve ben odada değilken birden büyük bir korkuyla odaya koşmuşum.
Çat pat konuşan, o güne kadar dediğimi annem dışında çoğu kişinin anlayamadığı ben, nefes nefese çok net konuşarak "mutfakta çok yaşlı biri var; kafasında beyaz yazma, üzerinde sarı yelek, kırmızı saçlı (kına sürermiş hep) elinde baston, beni çağırdı, görmek için çok beklediğini ve öpmek istediğini söyledi, ismi de Cennet'miş, bende kaçtım" demişim.
Dilim açılmış birden.
Herkes mutfağa koşmuş tabi kimse yok.
Ev ahalisi bembeyaz olmuş çünkü tasvir ettiğim kişi yazmasıyla, sarı yeleğiyle, kınalı saçlarıyla birebir babamın babaannesi...
Ve yıllardır konusu bile açılmayan, fotoğrafı bile olmayan, benim tanımadığım görmediğim birisi.
O gece komşular bile dağılmamış, kimse uyuyamamış tabi.
Sonradan büyüdüğümde bana bu anlatıldığında pek algılayamadım ve bu tür olaylara inanmam ama hep içimden yıllarca "keşke kaçmasaydım da öpseydi beni" diye geçmiştir...
 
Ben mutfaktaydım tabak alacaktım nasıl olduysa bilmiyorum ama havuç koluma çarptı düştü diyeceğim ama benim kolum havucun üstündeydi nasıl oldu bilmiyorum :D.
 
15 yaşlarındayım ve yaz günü ailecek anneanemlerde kalıyoruz. Gece yarısı salonda kardeşim ile ikimiz yatıyoruz ve ne olduysa ben uyandım fakat karşımdaki ikili koltukta baya irice bir erkek karartısı var gölgenin erkek olduğu belli ama ne yüzü ne giydiği kıyafetleri seçemiyorum. Bu tarz şeylerden korkmayan biri olduğum için hemen ayağa kalktım ve göz ucuyla balkonda annanemin sabah namazı için beklediğini gördüm ve yavaş yavaş o gölgeye doğru ilerlerken bir anda sabah ezanı okundu ve o gölge yok oldu. Ben daha önce hiç korkmamış biri olarak o gece sabaha kadar uyuyamamıştım.

Birde rastlantı mı yoksa paranormal bir olay mı emin olmadığım bir anımı anlatayım. 3 katlı bir apartmanda yaşıyorum ve çatı katında 1 dişi 2 yavru köpek bakıyordum. Köpeklerin gündüz hiç sesi çıkmıyordu fakat geceleri sürekli havlıyorlardı normalde bu tarz bir şey yapmazlardı e bu sebep ile komşular söylenmeye başladılar. Bende ne olduğunu anlamak için geceleri tam havladıkları zaman çatıya çıkıp ses etmeden bakmaya başladım ve yukarı çıktığım zaman köpeklerin hepsinin kulubeye havladıklarını ve sanki bir şeylerden kaçtıklarını gördüm. Bende ışığı açıp kulubenin altını üstüne getirdim tüm çatıyı aradım belki bir hayvan görmüşrlerdir o sebep ile havlıyorlardır diye fakat bunu birr kaç kez tekrarlamama rağmen hiç bir şey bulamadım ve havlamalar kesilmedi bende en son abdestimi alarak gece vakti nas,felak ve bildiğim tüm duaları okuyup kulubeye ve çevreye üfledim. En başta da dediğim gibi rastlantımı bilemiyorum ama o geceden sonra köpekler bir daha gece vakti havlamadılar.
 
Annem ve kardeşlerim dedemin evinde kalıyordu, biz babamla evde tektik. Yatmadan önce banyoya girdim. Çıktıktan sonra banyonun ışığını kapattığımdan emindim. Hemen karşıdaki odama geçerken banyonun ışığının açık olduğunu farkettim. "BABAAAAĞ" diye bağırıp olduğum yerde kalakaldım. Babam da salonda uyuyormuş, kalktı geldi yok oğlum olmaz öyle şey falan dedi sakinleştirmeye çalıştı. Eğer ben sadece ışığı kapatmayı unutsaydım bu kadar aşırı tepki vermezdim. Ya çok uykum vardı ya da gerçekten bişeyler oldu orada. Gece bir de benzer bi olayı rüyamda gördüm. Mutfakta dolaptan tuzluğu aldıktan sonra dolabın kapağını kapatıyorum ve tekrar yerine koymak için arkamı döndüğümde dolabın kapağını açık görüyorum. O sırada kapı kendi kendine açıldı ve uyandım. Nasıl etkilendiysem artık.
 
Gece saat 1 gibi bir arkadaşımla kola içmek için hiç ışık olmayan ormanlık denilebilecek bir yere gitmiştik fakat etrafta ayak sesleri vardı telefonun fenerini açıp etrafa baktım ama sesler kesilmedi ve etrafta hiç kimse yoktu.
 

Geri
Yukarı