Yaşadığınız paranormal olaylar

Okurken gerildim ya. Gerçeğini yaşamayı düşünemiyorum. Allah hiç kimseye yaşatmasın. Kim bilir nasıl bir korkuydu.

Toplamda o sene bana 3 4 kere aynı şey oldu ilkinde çok korkmuştum ama 2-3.defa olunca sallamadım alıştığım için bekledim hep geldiğinde gözümü kapatıp dua okurdum ama şu an bir şey yok şükür rahat uyuyabiliyorum.
 
Bende tahmin etmemiştim. Hoca onları söylerken göğsümden vurulmuşa döndüm. Yüzümden ecel terleri akıyordu.
Ben de en fazla sizin yaşlarınızdaydım o sıralar. İnsanın sesi çıkmıyor, yataktan kalkamıyor. Bunlar olunca karabasan daha ağır basmıştı. Size değil de pek hocaya inanasım gelmedi. "Nereden ulaştı bu sonuca?" demek de istemiyorum en nihayetinde kendisi hoca; "Elbet bilir, sonuçta o bir hoca." da diyemiyorum çünkü ne hocalar var. En azından çözülmüş derdiniz.
 
Bu cidden ilginç bir olay, korkunç ta denilebilir. Ben annem ve ablam komşularımızla birlikte bizim eve çıkıyorduk, asansöre bindik ve bizim oturduğumuz kata geldik. Daha sonra herkes ayakkabısını çıkartırken komşulardan birkaçı asansörde el var dedi,(bizim bindiğimiz asansör.) Bende bakarken sadece asansörün camından elinin rengi gözüktü. Nasıl oldu bilmiyorum ama hiç yürüme sesi de gelmedi. Bu da benim ilginç bir anımdı.
 
Ben de en fazla sizin yaşlarınızdaydım o sıralar. İnsanın sesi çıkmıyor, yataktan kalkamıyor. Bunlar olunca karabasan daha ağır basmıştı. Size değil de pek hocaya inanasım gelmedi. "nereden ulaştı bu sonuca?" demek de istemiyorum en nihayetinde kendisi hoca; "elbet bilir, sonuçta o bir hoca." da diyemiyorum çünkü ne hocalar var. En azından çözülmüş derdiniz.

Evet çok kötü bir olay. Olaydan dakikalar sonra sesim çıkmaya başlayınca anneme seslendim ve o gece onla yattım korkudan. İlk başta bende hocaya inanmamıştım ama annem emin olmak için 3 tane hocaya teker teker ailecek bizi götürdü. 3Ü de aynı şeyi söylüyorlardı.
 
Bir de 2.defa geldiği zaman karabasan galiba Level atlamış 2.defa geldiğinde gözlerim kapalıydı ama bilincim açıktı bir ses geldi ayak sesine benzer hiç gözümü açmadım bir anda böyle sanki yataktan yukarı kalkıyormuşum gibi bir şey hissettim sanki beni havaya kaldırıp karanlık bir yere çekiyordu ondan sonra devamında yine dua okudum 5 dakika sonra gitmişti bu daha kötüydü 1.cisinden Level atlamıştı.
 
Uzun zaman önceydi. Gece yatarken yarı uyur yarı uyanık şekilde tavana bakıyordum. Sessiz bir ortam olmasına rağmen kafamda dengesiz bir çınlama vardı. Tiz bir sesti ve başka bir şeye yoğunlaşınca bastırılıyordu ancak ona odaklandıkça delici olmaya başlıyordu. Sonra bunu fark ettim, kalkmak istedim ama hareket edemedim. Sanırım içim uyumuştu ama ben farkındaydım olanların. Sonra gözümü kapatıp uykuya dalmaya çalıştım. Bir süre sonra ses tepe noktaya ulaştı. Tam o anda kalp ya da neresi ise göğüs bölgemde bir sıkışma hatta daha çok anlık, güçlü bir çarpıntı ve derin nefes ile hızlıca ve istemsizce yatakta doğruldum.

Bilmiyorum, karabasan olduğunu düşünürüm o zamandan beri.

Paranormal denemez belki ama kavram bu yöne kaymış durumda.
Karabasan olabilir.
Dini inancına göre Dua etmek seni rahatlatabilir.
 
Anlatayım da biraz gülün. Lise de kalabalık arkadaş grubumuz vardı. Kimin evi müsait ise 9-10 kişi toplanırdık. Kimi alkol alır, kimi film izler, okuldan, kızlardan vs. sohbet muhabbet ederdik.
Olay mahalli: Ankara yenimahalle. Arkadaşın evde 9 kişi toplandık. Dış kapıdan hemen giriş sol taraf salona açılan buz camlı kapı var. Hol ışığı açık, salonun ışığı kapatıp başladık sohbete, arkadaş Terminator filmini açtı, pür dikkat filmi izliyoruz derken salonun buz camlı kapısından dış kapıya doğru uzun boylu simsiyah gölge erkek silüeti geçti. Herhalde bizden biri mutfağa, tuvalete gitmiştir diye düşünürken, kim gitti acaba diye arkadaşlara baktım ve herkes birbirine bakarak 9 kişiyiz o gölge kimdi diye söylenmeye başladı. Aldı mı bizi bir telaş, ev sahibi iki kardeş koltuk takımının tahta ayaklarını kırıp ellerine aldılar, diğerleri de bunu görünce sehpanın ayaklarını kırdılar. Hurra deyip salondan hole hızlıca hepimiz çıktık. Siyah gölgenin yürüdüğü yer dış kapıydı ve dış kapıya baktığımızda içeriden kilitliydi. Evin tüm odalarına, yatakların altına, açık pencere vs. var mı diye her yerine baktık, nafile. Bu sefer hepimizi aldı bir korku, alel acele dışarı fırladık, sabah olana dek dolaştık, kimseden çıt çıkmıyordu. Sabah olunca da evlere dağıldık. Ev sahibi olan iki arkadaş ta anne ve babaları memleketlerinden gelene kadar sırayla her gün birimizin evinde yatıya kaldı. Yıllar geçmesine rağmen olayı yaşayan 9 kişi her görüşmemizde bu olaydan kısaca bahsedip, konuyu kapatırız.
Edit: Hadi tek olsam halisünasyon, sanrı vs. ama diğer 8 kişi de gördü. Kanlı canlı hepsi hayatta.
 
Karabasan olabilir.
Dini inancına göre Dua etmek seni rahatlatabilir.
Eskide kaldı hocam, 5-10 yıl arasında olmuştur ama unutamadıysam demek ki gerçekten kötüymüş. Hala sessiz bir ortamda kulağımda o "dınlama" olur ama takmıyorum. Orada ona odaklanmıştım ve daha da artmıştı. Devamında olanlar bana da karabasan gibi gelmişti, duamı ettim, durumu da zamanla aştım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı