Yasal uyarı mesajı yanlışlıkla mı yollandı?

Size mesajın gelmesinin sebebi, şuanki kullandığın telefon numarasını ve sim kartı daha önceden IMEI numarasında problem olan bir cihaza takmışsınız. Bu gibi durumlarda ilgili cihazda ne kadar hat kullanıldıysa tamamına bildirim gider. Mevcut cihazınızda sorun olmayabilir. Daha önceki cihazların birinde olan sorundur.

Size mesajın gelmesinin sebebi, şu anki kullandığın telefon numarasını ve SIM kartı daha önceden IMEI numarasında problem olan bir cihaza takmışsınız. Bu gibi durumlarda ilgili cihazda ne kadar hat kullanıldıysa tamamına bildirim gider. Mevcut cihazınızda sorun olmayabilir. Daha önceki cihazların birinde olan sorundur.

Daha önce hiç cihazım olmadı.

Bana bir yasal uyarı mesajı geldi fakat IMEI benim IMEI numaram ile tutmuyor, ayrıca telefonu alalı en fazla 3-4 ay olmuştur, size bu yanlış bir mesaj mı?
Aynı durumu bende yaşıyorum "Yasal uyarı" adı altında bi mesaj aldım tabi mesajda yazan imei ile benimkinin alakası yok 2 hafta önce telefonunuz 30 gün sonra kapanacak yazıyordu şimdi de 14 gün sonra kapanacak yazıyor sizin hiç kapandı mı telefonunuz

Aynı durumu bende yaşıyorum "yasal uyarı" adı altında bir mesaj aldım tabii mesajda yazan IMEI ile benimkinin alakası yok 2 hafta önce telefonunuz 30 gün sonra kapanacak yazıyordu şimdi de 14 gün sonra kapanacak yazıyor sizin hiç kapandı mı telefonunuz.

Yıllar geçti hiçbir şey olmadı. Telefonda veya IMEI konusunda sıkıntı yoksa hiçbir şey olmaz merak etme.

Yıllar geçti hiçbir şey olmadı. Telefonda veya IMEI konusunda sıkıntı yoksa hiçbir şey olmaz merak etme.
Yani Bi sıkıntı yok telefonda telefon yurtdışı biz imei attık ama gelen mesajdaki imei ile benim imei arasında hiç bir alaka yok eğer bunu atanlar dolandırıcıysa burdan nasıl beni dolandıracaklar anlamadım yok eğer btk attıysa nasıl böğle yanlışlık yaptı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı