O iddiaları kim ortaya atıyor bilmiyorum.
Ekonomide 2+2 rakamlarını toplayınca 4 eder, paranın şakası olmaz.
Ancak zamanında yapılan yaptırımlar da hâlâ devam ediyor, yaptırımları sırf ABD uygulamıyor.
O iddiaları kim ortaya atıyor bilmiyorum.
Ekonomide 2+2 rakamlarını toplayınca 4 eder, paranın şakası olmaz.
Ancak zamanında yapılan yaptırımlar da hâlâ devam ediyor, yaptırımları sırf ABD uygulamıyor.
Mesela ABD Afganistan tarafindan puskurtturuldu ve ABD artik orta doğu'dan bile cekildi bence TR'yi daha iyi gunler bekliyor hocam.
Teror orgutleri birer birer yok ediliyor ve TR petrol bulunan topraklar elde ediyor.
ABD, Afganistan'dan püskürtülmedi. Trump, ABD askerlerine geri çekilme emri verdi.
Paranın şakası olmaz. Bu saçma sapan olayların yüzünden dünyadan geride kaldık bile, neyin iyi günüymüş bu?
ABD, Afganistan'dan püskürtülmedi. Trump, ABD askerlerine geri çekilme emri verdi.
Paranın şakası olmaz. Bu saçma sapan olayların yüzünden dünyadan geride kaldık bile, neyin iyi günüymüş bu?
Burada arkadaşlar Yunanistan'ın ekonomisi bizden daha kötü demişler ama sayılar öyle söylemiyor.
IMF verilerine göre kişi başına düşen gayri safi milli hasıla bakımından adamlar neredeyse bizim 3 katımız. Onlar yıllık 21,000 dolar civarındalar biz ise 8000 dolar civarındayız ne yazık ki. Batık dediğiniz Yunanistan dünyada 58. sırada, biz 106. Siz ne anlatıyorsunuz? Neye göre yorum yapıyorsunuz acaba?
Yunanistan ın dış borcu bizden daha fazla 10 milyonluk ülkeye göre çok borçları var. Almanya bunların ülkesine el koydu. Gerçi üstteki elemanın pp de antik yunan koymuş pekte tarafsız yorum yapamaz.
Tabii ki memleketim Yunanistan. Adamların kafa rahat istediğinde başka bir Avrupa devletinde yaşayabiliyor. Gel bir de bizim gibi Avrupa devletlerine bak. Sınırdan geçmeye kalk vururlar.