Yaşanacak yer tavsiyesi

Sizce Türkiye'de yaşanacak en iyi il / mahalle neresi?
1-2 sene içerisinde yerleşmeyi düşünüyorum. Spor olarak yürüyüş yapabileceğim ve yakınlarında havuz olan bir mahalleye taşınmayı düşünüyorum.
Biraz araştırma yaptım genelde apartman tarzı evler hakim. Site olabilir veya Amerikan tarzı evlerin olduğu yerler var mı?

İl olarak İstanbul'u çok tavsiye etmiyorum ama ataşehir gerçekten güzel bir ilçe.

Hocam Bursa ya da Ankara. Bursa çok özel ve güzel bir şehir. İnsanları falan çok iyidir. Ankara ise gelişmiş içinde her şeyi barındıran zengin bir şehir. Ama tek sıkıntısı denizi yok 😀

@459349 Hocam Çanakkale'de bisiklet ile istediğiniz yere gidebiliyor musunuz?
Her yere bisiklet ile ulaşım sağlayabileceğim bir mahalle yoktur muhtemelen. Türkiye şartlarında düşünürsek.

İl olarak İstanbul'u çok tavsiye etmiyorum ama ataşehir gerçekten güzel bir ilçe.

Hocam Bursa ya da Ankara. Bursa çok özel ve güzel bir şehir. İnsanları falan çok iyidir. Ankara ise gelişmiş içinde her şeyi barındıran zengin bir şehir. Ama tek sıkıntısı denizi yok 😀

Hocam dediğiniz yerler gerçekten çok kötü. Betona boğulmuş şehirler apartmanlardan ne güneş ne gökyüzü gözüküyor.

Balıkesir / Muğla.

Buralarda aynı villa olan yerlerde bile ne şehir estetiği var ne düzen var ve villa için çok pahalı.
Ama Türkiye şartlarında buralar daha iyi gibi.

@459349 hocam Çanakkale'de bisiklet ile istediğiniz yere gidebiliyor musunuz?
Her yere bisiklet ile ulaşım sağlayabileceğim bir mahalle yoktur muhtemelen. Türkiye şartlarında düşünürsek.

Hocam dediğiniz yerler gerçekten çok kötü. Betona boğulmuş şehirler apartmanlardan ne güneş ne gökyüzü gözüküyor.

Buralarda aynı villa olan yerlerde bile ne şehir estetiği var ne düzen var ve villa için çok pahalı.
Ama Türkiye şartlarında buralar daha iyi gibi.

Evet ayrıca bisiklet kiralama noktaları var.
Evet ayrıca bisiklet kiralama noktaları var.

Dosya Ekleri

• img1.jpg
    img1.jpg
    331,3 KB · Görüntüleme: 33
İzmir çok önerilmiş, yazlık yerleri ve merkezi semtlerinin bir kısmı güzel. Genel olarak ulaşım kolay. Sakin ve rahat bir şehir.
Sosyal medyada çok fazla övülen bir şehir olmasına rağmen merkezi semtlerin yarısına yakın bir kısmının gecekondu mahallesi olduğunu unutmamak, özellikle yazları gecenin ortasında boğazınızı yakıp sizi uykunuzdan uyandırabilecek olan kanazilasyon kokusunu da not düşmek gerekir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı