Yaşım 15 ve boyum çok kısa

Boy konusu biraz genetik benim baba tarafım uzun basket falan oynamama rağmen 1.84 boyundayım yaş 16. Sana tavsiyem anne yada baba tarafında uzun yoksa basket, yüzme , voleybol gibi sporlarla uğraşman. Ama ben uzayacağını düşünüyorum zamana bırak.

Hiçbir yere çıkaramazsın. Ben de 2 yaşındayım ve 165 boyum var. Senin yaşındayken de bu boydaydım. Hatta senden 1-2 yaş küçükken bile. Düzenli beslenip düzgün uyuman dışında yapacağın şeyler teoride etki etse de pratikte kayda değer bir şey göstermez desek yanlış olmaz. Zıplama ile uzayacağını sanıyorsan o iş öyle değil. Bir yere asılı kalmanın çok daha faydası olacaktır.

Aslında önceden bir konu acmıştım ama doğru mesajlar alamadım. Öncelikle yaşım 15 ve boyum 164 cm, boyumdan çok şikayetçiyim neler yaparak boyumu maksimum dereceye çekebilirim? En ufak bir yararı olursa bile çok mutlu olurum. Boyum babamdan uzun sülale kısa genetik olarak kısa boyluyuz ben bunu kaça çıkarabilirim?
Yaş 16 boy 1.63 :(

Benim boyun 1.86 ben bunun hiçbir avantajını görmedim.
Yılın tesellisi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

19 yaşındayım ve boyum 1.85 ve gerçekten keşke 1.70 falan olsaydım diyorum. Bir artısı yok anca eksisi vardır o da insanların sizi kocaman görmesi ve gereksiz boy şakaları. 17 yaşında da 1.83'tüm yani 17'de duruyor sanırım. Onun dışında ben çok fazla süt içiyordum sende süt içmeyi deneyebilirsin.

Hakketen boy değil de bi erkeği en yaralayacak şeylerden biri belki birincisi kellik saç dökülmesi hele 20-30 yaş içinde yaşanıyorsa, sorununa gelecek olursak araştırmanı yap gerekli antremanları uygula en azından ilerde keşke deme. Ben lise de 1.83 düm 14-15 yaşlarında üstüne on yıldan fazla zaman geçti yine 1.83üm kimisi 24 e kadar uzuyor kimisi benim gibi gelişimi erken tamamlayıp bitiriyor bu iş belli olmaz ama 18 19 lara kadar uzaman kuvvetli şekilde devam eder 24 e kadar devam etsede dediğim yaşlara kadar neredeyse tamamlamış oluyorsun o yaştan sonra bir kac santim oynar oynamaz kısacası dert etme vücudunu sev.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı