Yaşlı insanlara saygı duymuyorum

Siz öyle zannedin.

Edit: Ticaret paranın değerli olup olmamasıyla alakalı değil. Yüzde olayı daha önemlidir. 1 liraya ürettin malı 2 liraya satarsan 100 liraya ürettin malı 150 liraya satmandan daha karlı bir iş yapmış olursunuz. Ayrıca dediğim gibi alternatifler de var zaten. Bulup getirebilecekseniz çok da önemi yok.

Paran ne kadar değersiz ise alım gücün de bir o kadar düşüktür, yani ister alternatif olsun ister 200'e üretip 300'e satsın, alım gücü düşük olduğu sürece halkın küçük bir kısmı bunlara erişebilir sadece.

@UserHakan öznel düşüncem olduğu gibi yorum yapma zorunluluğun da yok. Yorum yapmayabilirsin.

ABD neden ambargo koysun? Adamlar bize bizim yüzümüz suyumuz hürmetimize bir şeyler satmıyor ya. :D parasıyla ticaret yapıyoruz. Adamlar Rusya'ya bile doğru düzgün yaptırım uygulayamadı. Devletçi ekonominin daha yoğun olduğu ecevit dönemiyle bugünleri kıyaslamayın ayrıca. ABD ambargo koyarsa alternatiflerini de buluruz. Türk pazarından çekilerek yaşadıkları kayıpla kalırlar. Ki onu da geçtim dünya politikası da zaten yaşlıların elinde. Bir şeyler olacaksa yine yaşlılar yüzünden olacak yani.

Sorun yasamazsan koymaz zaten papaz brunson olayında doları fırlattılar hemen demir çeliği bu ülkeden alıyosun bunun dışında teknolojik sanayi vs. pek çok aleri o zaman ABD savas istemiyordu ambargo yaptı. Mesela şu an ABD ambargo koysa diğer ülkeler aynı malı hayatta aynı fiyata satmaz bunun dışı ABD'de Türk pazarındaki geliri ana gelirin yanında çok az.

O yuzden hayatimin merkezine su sozu aldim: Saygi talep edilmez, hak edilir.

Bu tur yas ile kendini uste cikarmaya calisan insanlari gerek Instagram'da gerek orada burada cok susturdum, benim icin saygi duyulasi yaslilar harici hepsi citir cerez bir tartismada cunku bir vasiflari yok. Ozellikle kendi silahlari ile vurmayi cok severim onlari, o zaman susuyorlar. :)

Benden yasca buyuk olabilirsin, ama benim bu yasa gelene kadar yaptiklarimi sen o yasa kadar ayni seviyede yapamadiysan benden yasinla uste cikamazsin, ben cunku seviye konusunda seni asmis olurum. Sadece benim icin degil bu forumda rehber yazmis, makale yazmis veya bazi fikirlerini veya hatta kendisini kabul ettirmis insanlar icin de aynisi gecerli. Asil saygideger insanlar da onlar degil biziz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı