Yaşlı insanlara saygı duymuyorum

Geçen gün yer vermedim diye terbiyesiz, vatan haini, terör örgütü üyesi ilan edilmiştim. (abartmadım.)

Hocam bir kız ekonomiyi eleştiriyordu. Kadının biri ona "VAten haini! Fetöcü!" diyordu. YouTube'da bile var o video. Öyle bir zamandayız.
 
Son düzenleme:
Sizi muhatap almak için burada değilim zaten, forumda sayıları az olsa da değerli insanlar var. Onları takip ediyorum.
İnsanlar tartışarak birbirlerini geliştirir. Zaten son çeyrek asırdır o kadar imkan gelişmesine rağmen tartışma ortamları artacağına iyice azalmaya başladı insanlar kendi görüşünü bırakamıyor çünkü karşıt görüşü ya hiç bilmiyor ya da bildiğini sanıyor ''bunlar şunlar öyle'' söylemlerini sorgulamadan doğru kabul ettikleri için. Siz kulağınızı tıkamaya devam edin en iyisi.
 
İnsanlar tartışarak birbirlerini geliştirir. Zaten son çeyrek asırdır o kadar imkan gelişmesine rağmen tartışma ortamları artacağına iyice azalmaya başladı insanlar kendi görüşünü bırakamıyor çünkü karşıt görüşü ya hiç bilmiyor ya da bildiğini sanıyor "bunlar şunlar öyle" söylemlerini sorgulamadan doğru kabul ettikleri için. Siz kulağınızı tıkamaya devam edin en iyisi.

Sizinle alakasız bir düzlemde tartışmak benim için sadece zaman israfı olacaktır.
Zira tartışma üslubunuz dahi yok. Karşıt fikri görünce "o zaman git yaşıtlarınla sohbet et" gibisinden bir şeyler söyleyen kişiyle ne konuşabilirim ki?
Sen anlat ben dinlerim seni :) ilminizden fayda görelim.
 

Geri
Yukarı