Ahmet'S
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- İ7-6700 ASUS RX 570 8GB OC
- Meslek
- Öğrenci
Merhaba, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi'nde 1.sınıf UTF bölümünü tamamladım. 4 tane üniversiteye başvurdum. Teki sonuçlandı listede adım yoktu. Öğrenci işlerini arayıp sebebini sorduğumda bana ders içeriklerini yüklememişsin bilgi paketi yüklemişsin konular yazmıyordu dedi. Ben de diğer üniversitelerde bu hatayı yapmamak adına başarıyla tamamladığım, notlandırıldığım derslerin içeriklerini konularını falan tek tek indirip ardından bir PDF'te birleştirip yeni bir PDF haline getirdim. Ardından bir ders içeriği dosyası buldum ancak onda 4 sene boyunca olan tüm dersler var. Mesela ilerideki sınıflarda "okculuk" adında seçmeli ders var onun içeriği vesaire var. Yatay geçiş yapmak istediğim üniversitenin sayfasında herhangi bir şekilde bu sorumla ilgili cevap yok. Öğrenci işlerine dün ve bugünden itibaren ulaşamamaktayım telefonlarım açılmıyor bende buraya yazmak istedim. Şimdi ben notlandırıldığım başarılı olduğum derslerin içeriğini mi göndermeliyim yoksa 4 sene boyunca olan tüm dersleri mi ?
Son düzenleyen: Moderatör: