Yayıncılara bağış atmak

Biz de burada kimseye bağış atmamaya zorlamıyoruz, kendi fikrimizi belirtiyoruz kimseye hakaret yok bir şey yok. Milletin kartında kalan 3TL ile adamlar CEO hayatı yaşıyor resmen. O 3 TL'ler ile ne kadar ihtiyaç sahipleri mutlu edilebilir ama milletin Audi'sine upgrade yapılıyor.

Tercih meselesi işte :) Kimi aç doyurur, kimi zenginin malına mal katar. Konu buradan çok farklı yerlere gider, o yüzden uzatmıyorum.
 
Eğer gerçek hayatta bir sorumluluğu var (aile vb.) ise atması yanlış olur.
Lakin bir sorumluluğu olmaz ise atabilir. Sevdiği yayıncıya destek çıkılması güzel bir şey. Siz sevdiğiniz dergi için para vermiyor musunuz? Veya ücretsiz dağıtılan bir şey için hiç bağış yapmıyor musunuz?

Sonuçta bazı insanlar modaya yatırım yapar bazıları oyunlara verir. Fakat şey sorgulanabilir. Küçük yaştaki çocukların duygularını sömürerek para kazanmaları etik olmayabilir. Burada da devletlere iş düşüyor ne yazık ki. Belli bir yaşın altındaki insanların bağış atması yasaklanmalı.
 
Sevdiğin yayıncı olur gider atarsın Seni mutlu edebiliyorsa oturup izlediğinde zevk alıyorsan Parası Olan istediğini yapar
 
Birisi açacak oyunu oynayacak ben de onu izleyip ünlü olmasına katkı sağlayacağım bir de üstüne para vereceğim ve benim(bizim) verdiğim paralarla krallar gibi yaşayacak. Sonra da bizim sayemizde ünlü ve zengin yaptığımız kişinin peşinde koşup hayran olacağız. Bana göre dünyanın en saçma döngüsü.
 
Sana bir şeyler katan insanlara destek olmak kabul edilebilir diye düşünüyorum. Popüler yayıncılarda şu çok var; 5TL donate geliyor ya en son okuyor ya da mıymımıy konuşuyor geçiyor. 100+ gelince woa baba naptın falan. Genellikle orta-alt kesime yönelmek mantıklısı. Bu arada Panda adamdır. :D
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı