Yazılım için 27" monitör tavsiyesi

berkemirac

Femtopat
Daha fazla  
Monster ve Samsung monitörlerin kronik sorunlarını görmeden önermeniz doğru olmamış.

Konu sahibi arkadaşımızın özel bir isteği var mı? Yazılımcılar genelde 144 Hz üstü monitör kullanmaz. Büyük inç ve 75 Hz monitör kullanırlar.
Özel bir talep yoksa ona göre öneri yapalım. Benim önerim grafik tasarımcıların da kullandığı renk konusunda iyi değerler sunan monitördür.
Örnek Philips 272E2FA/00 Monitör

Hocam selam, yazılımla ilgileniyorum oyun oynama kültürüm pek yoktur, çok nadir hikaye oyunları oynarım Red Dead Redemption 2 vs. Gün içerisinde kod yazmak, makale incelemek arada sırada oyun oynamak tarzında işlerde kullanacağım bir monitör istiyorum. 27" daha mantıklı geliyor. Şu monitöre bakıyorum bunu önerir misiniz yoksa başka bir öneriniz olur mu?

Ürünü düzgün linkler misiniz? Yorumlar açılıyor sadece. Birde bütçeniz nedir? 2k şart mı?

Hocam selam, yazılımla ilgileniyorum oyun oynama kültürüm pek yoktur, çok nadir hikaye oyunları oynarım Red Dead Redemption 2 vs. Gün içerisinde kod yazmak, makale incelemek arada sırada oyun oynamak tarzında işlerde kullanacağım bir monitör istiyorum. 27" daha mantıklı geliyor. Şu monitöre bakıyorum bunu önerir misiniz yoksa başka bir öneriniz olur mu?

Alınabilir ancak panel kalitesine çok iyi diyemem. Paraya kıyın bunu alın bence.

144hz zorunlu değilse bunu alın. Dell SE2723DS 27" 8ms QHD IPS Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

ürün bu : ViewSonic VX2718-2KPC-MHD 27" Kavisli Oyun Monitörü (WQHD, Adaptive Sync, 1 ms, 165 Hz, HDMI, DP, Düşük Giriş Katmanı, Hoparlör) Amazon.com.tr

Hz şu anlık önemli değil gibi ama ileride daha iyi bir pc’ye geçersem vs fark eder mi diye düşündüğüm için yüksek hz baktım, çok bilmiyorum bu monitör farklarını da açıkçası.

Ürün bu: ViewSonic VX2718-2kpc-mhd 27" kavisli oyun monitörü (WQHD, Adaptive Sync, 1 ms, 165 Hz, HDMI, DP, düşük giriş katmanı, hoparlör) Amazon.com.tr

Hz şu anlık önemli değil gibi ama ileride daha iyi bir PC'ye geçersem vs fark eder mi diye düşündüğüm için yüksek Hz baktım, çok bilmiyorum bu monitör farklarını da açıkçası.

FPS oyunu oynamak gibi bir düşünceniz yoksa Hz çok da önemli değil bence.

Alınabilir ancak panel kalitesine çok iyi diyemem. Paraya kıyın bunu alın bence.

144hz zorunlu değilse bunu alın. Dell SE2723DS 27" 8ms QHD IPS Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
bu da VA panel ne gibi özelliklere dikkat ediyorsunuz ?

FPS oyunu oynamak gibi bir düşünceniz yoksa Hz çok da önemli değil bence.
siz hangi ürünleri önerirsiniz, fiyat bandım yok f/p bir şeyler almak istiyorum.

Ürünü düzgün linkler misiniz? Yorumlar açılıyor sadece. Birde bütçeniz nedir? 2k şart mı?
27’’ alıcaksan 2k al dedi çevremde sorduğum birkaç kişi. İnternette de FHD’nin problem olduğunu okudum o yüzden 2k’ya yöneldim

Dell G2722HS ve Lenovo Legion Y27-30 bakılabilir, Odyssey G5 kötü bir model bol bol ghosting yapıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı