Yazılım için hangi program kullanılmalı?

Darxenos

Picopat
Makaleler
1
Benim dizüstü bilgisayarım oyuna müsait değil. Görüntü kartı var içinde, ekran kartı yok. Microsoft Visual Studio hariç yazılım için hangi programı kullanmalıyım? Popüler olan varsa söyler misiniz? İşletim sistemim Windows 7 bu arada.

Hangi dili kullanacaksın? Visual Studio dediğine göre C Family'den bir dil büyük ihtimal. Visual Studio 2019 veya 2017 kullanabilirsin. C# öğreneceksen Visual Studio Code'in extentionları ile destek sağlayabilirsin.

Benim dizüstü bilgisayarım oyuna müsait değil. Görüntü kartı var içinde, ekran kartı yok. Microsoft Visual Studio hariç yazılım için hangi programı kullanmalıyım? Popüler olan varsa söyler misiniz? İşletim sistemim Windows 7 bu arada.
Visual Studio Code var.

Eğer Java öğreneceksen Eclipse öneririm.

Zaten Java için Eclipse dedim. Java için vs kullan demedim.

Hocam arkadaş Visual Studio ( normal versiyon ) demiş yani büyük ihtimal C family öğrenecek ondan dolayı dedim.

Hangi dili kullanacaksın? Visual Studio dediğine göre C Family'den bir dil büyük ihtimal. Visual Studio 2019 veya 2017 kullanabilirsin. C# öğreneceksen Visual Studio Code'in extentionları ile destek sağlayabilirsin.
Visual Studio Code var.

Eğer Java öğreneceksen Eclipse öneririm.
Aslında Code olanını da kastetmiştim de Windows 7'de kaldırmıyor zaten yeni 2022 sürümünü. Eski sürümlerde bir sıkıntı çıkarmaz di mi?

Aslında code olanını da kastetmiştim de Windows 7'de kaldırmıyor zaten yeni 2022 sürümünü. Eski sürümlerde bir sıkıntı çıkarmaz değil mi?

Hangi dili öğrenecekseniz ona göre önerelim hocam, dediğim gibi C ailesinden bir dil öğrenecek iseniz 2019 veya 2017 yeterli olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı