Yazılıma giriş için eğitim önerisi

399089

Hectopat
Arkadaşlar yazılım öğrenmek istiyorum. Programlama dilleri ve yazılım ile ilgili çok bir bilgim yok dolayısıyla Udemy'de sıfırdan itibaren her şeyi öğretecek bir eğitim almak istiyorum. Sadece Udemy değil sizin de önerdiğiniz eğitim varsa yazabilirsiniz. Bu arada yazılıma girerken ne gibi şeyler yapmalıyız öneri verir misiniz?

Önce Google kullanmayı, sonra araştırma yapmayı. Ondan sonra da İngilizceyi öğrenip giriş yapın.

Duydun mu bilmiyorum fakat Kodlab yayınevinde çok güzel kitaplar var. D&R üzerinden set falan satıyorlar. HTML, CSS, JS, PHP ve C#'ı bu yayınevinin kitapları sayesinde öğrendim. İllaki internet üzerinden tercih ederim diyorsan BTK akademi var. E-Devlet ile giriş yapıp gerçekten açıklayıcı ve bedava eğitimlere de erişebilirsin.

Önce Google kullanmayı, sonra araştırma yapmayı. Ondan sonra da ingilizceyi öğrenip giriş yapın.

Bildiğime göre burası bir forum ve de buraya da internetten giriş yapıyoruz. YouTube'dan da videolar izledim ama forumda da bir sürü yazılım ile ilgilenen insan olduğu için onlara danışmak istedim.
Tüm öneriler için teşekkürler.

Bildiğime göre burası bir forum ve de buraya da internetten giriş yapıyoruz. YouTube'dan da videolar izledim ama forumda da bir sürü yazılım ile ilgilenen insan olduğu için onlara danışmak istedim.
Burada herkes cevap yazabilir. Yeğenim de yazar. Ve sen neyin doğru ve neyin yanlış olduğunu asla çözemezsin.

Tüm öneriler için teşekkürler.
Tamam ben de böyle bir insan olarak sana öneri de bulunuyorum. :)

Bu saydıklarımı yapamıyorsan bu alanda olamazsın zaten. Temelde bulunması gereken 3 yetenek gibi bir şey.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı