Yazılıma yeni başlayanların kitap alma isteği

Yok sorun değil istediğiniz zaman Instagram adresimden bile soru sorabilirsiniz neyse, tavsiyem web olacaktır.
Web sıkıcı geliyor hocam. Değişik şeyleri denemeyi seviyorum.

Hangisinden indireyim?

Dosya Ekleri

• 1677530382321.png
    1677530382321.png
    741,9 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:
Web sıkıcı geliyor hocam. Değişik şeyleri denemeyi seviyorum.
Eki Görüntüle 1684703

Hangisinden indireyim?
Godot motorunu kullanmadım ama indirme konusunda" C# support"' seçmeniz sizin için daha iyi olur sanırım 🤨

Konu neydi? :D Kaçırmışım.
Çok savaş verdim, çok öneriler sundum artık verebileceğim bir öneri kalmadı. Eğer ki sizin bir savaş taktiğiniz varsa arkadaşa vermekten çekinmezseniz iyi olur.

2 tip indirme linki var. Alttaki link .NET ile yazılmış kütüphane. Üsttekini bilmiyorum.

Bu aralar çok görüyorum "X diline başlayacağım kitap önerir misiniz?" diye soranları.

Arkadaşlar günümüz şartlarında yazılım kitapları yeterli değil :)
Kitaba vereceğiniz parayı Udemy üzerinden kurslara verseniz çok daha fazlasını öğrenirsiniz.

Kurs arayıp hangi kursların iyi olduğunu bilmiyorsanız bana veya diğer anlayan hocalarımıza sorabilirsiniz.

Yazılıma nasıl başlanır diye konu açıyorlar her gün :) bunun yerine 1000'e yakın "yazılıma nasıl başlanır?" konularına bakmanızı tavsiye ederim. Baktıktan sonra aradığınız şeyi bulamazsanız konu açabilirsiniz.

Kod paylaşırken fotoğraf atanlar yeni sürüme geçmişler. Artık telefon kamerası ile çekip atıyorlar :D

İlk zamanlar ki o zamanlar kitaplar da ucuzdu bolca aldım. Bir iki tanesi dışında ciddi yararlandığım kitap yok. Rafta duruyor öylece. Güzel paylaşım olmuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı