Freelance olarak oyun seçersem çalışırım web mi? Son sorum sizi sıktım anlıyorum.
Yok sorun değil istediğiniz zaman Instagram adresimden bile soru sorabilirsiniz neyse, tavsiyem web olacaktır.
Freelance olarak oyun seçersem çalışırım web mi? Son sorum sizi sıktım anlıyorum.
Web sıkıcı geliyor hocam. Değişik şeyleri denemeyi seviyorum.Yok sorun değil istediğiniz zaman Instagram adresimden bile soru sorabilirsiniz neyse, tavsiyem web olacaktır.
Valla bende öneri bitti, burdan sonrasını @300319 hocama bırakıyorum.Web sıkıcı geliyor hocam. Değişik şeyleri denemeyi seviyorum.
Valla bende öneri bitti, burdan sonrasını @300319 hocama bırakıyorum.
Godot motorunu kullanmadım ama indirme konusunda" C# support"' seçmeniz sizin için daha iyi olur sanırımWeb sıkıcı geliyor hocam. Değişik şeyleri denemeyi seviyorum.
Eki Görüntüle 1684703
Hangisinden indireyim?
Çok savaş verdim, çok öneriler sundum artık verebileceğim bir öneri kalmadı. Eğer ki sizin bir savaş taktiğiniz varsa arkadaşa vermekten çekinmezseniz iyi olur.Konu neydi?Kaçırmışım.
Hocam oyun mu daha zor web mi? Hangisi kazançlı?2 tip indirme linki var. Alttaki link .NET ile yazılmış kütüphane. Üsttekini bilmiyorum.
Hocam oyun mu daha zor web mi? Hangisi kazançlı?
Bu aralar çok görüyorum "X diline başlayacağım kitap önerir misiniz?" diye soranları.
Arkadaşlar günümüz şartlarında yazılım kitapları yeterli değil
Kitaba vereceğiniz parayı Udemy üzerinden kurslara verseniz çok daha fazlasını öğrenirsiniz.
Kurs arayıp hangi kursların iyi olduğunu bilmiyorsanız bana veya diğer anlayan hocalarımıza sorabilirsiniz.
Yazılıma nasıl başlanır diye konu açıyorlar her günbunun yerine 1000'e yakın "yazılıma nasıl başlanır?" konularına bakmanızı tavsiye ederim. Baktıktan sonra aradığınız şeyi bulamazsanız konu açabilirsiniz.
Kod paylaşırken fotoğraf atanlar yeni sürüme geçmişler. Artık telefon kamerası ile çekip atıyorlar
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.