Yazılımbudurdan alınan lisans MAK Key çıktı

lProfessoRl

Hectopat
Yazılımbudur sitesinden 30 liraya Windows 10 Pro lisans aldım, MAK Key çıktı. CMD komut sistemine "slmgr -dli" yazdım; "VOLUME_MAK Channel" yazıyor. Soru sor'dan ve e-mail üzerinden yazdım, cevap gelmedi. Ne yapabilirim?

Benim 10 TL'ye satın aldığım Key MAK çıktı fakat 2 kere format atmama rağmen herhangi bir sorun yaşamadım. MAK Key olmasının sorunu ne?

Benim 10 TL'ye satın aldığım Key MAK çıktı fakat 2 kere format atmama rağmen herhangi bir sorun yaşamadım. MAK Key olmasının sorunu ne?

Sana verilen o MAK Key'in aynısının başkalarına da veriliyor olması sorun çıkarabilir. Genelde kurumsal olarak MAK Key tercih ediliyor diye biliyorum. Banada MAK Key verdiler ondan şikayetim var.

MAK keylerin belli bir kullanım sayısı vardır. Genelde 1000-2000 cihazdan sonra geçersiz oluyorlar.

yaklaşık 4-5 gün önce aynı siteden bende key aldım mak çıktı fakat herhangibir sorun teşkil etmedi bana. daha önce kullandığım key de mak dı aynı kod başka bilgisayarda kullanılmıyor. geçersiz olduğu da yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı