Yeni alınan sistem oyun oynarken kapanıyor

Nukeburak

Attopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm herkese. 2,3 gün önce PC topladim daha önce vardı ama anakart işlemci RAM falan değiştim. PSU 850W BitFenix Gold oyuna giriyorum 15 dakika sonra kendi kendine PC ışıkları fanlar durmadan bilgisayar kendini kapatıp açıyor. Yetkiliyi birine götürdüm bilgisayarciya yani akımdan falan bahsetti. Sizce bununla alakalı mıdır? Sıcaklık değerleri normal GPU, CPU. Yardımcı olabilecek var mı?

Gelişmeleri buraya yaz. Voltaj sorunu yüzünden 4-5 farklı varyantla uğraşmak zorunda kalıyor insan. PSU sorunuysa zaten çözülmüş olur.
PSU taktım taşınma nedeniyle uzun süre cevap veremedim bilgisayari iyice sarmistim ana kkart takılı ekran kartını çıkarıp ayrı kutusuna takmıştım göndermeden önce denedim açılmıştı zaten çok zamanım olmadığından test edeemedim ama şuan görüntü alamıyorum hasar alması biraz imkansız gibi çünkü kutusunda köpüğü vardı kasanın öyle gönderdim kasa açılıyor ama görüntü gelmiyor anakarta takıyoruz yine görüntü gelmiyor ram çıkarıp taktık yine görüntü gelmedi bios pilini daha denemedim ama zarar alma veya sorun anakarttan mıdır?

PSU taktım taşınma nedeniyle uzun süre cevap veremedim bilgisayari iyice sarmistim ana kkart takılı ekran kartını çıkarıp ayrı kutusuna takmıştım göndermeden önce denedim açılmıştı zaten çok zamanım olmadığından test edeemedim ama şuan görüntü alamıyorum hasar alması biraz imkansız gibi çünkü kutusunda köpüğü vardı kasanın öyle gönderdim kasa açılıyor ama görüntü gelmiyor anakarta takıyoruz yine görüntü gelmiyor ram çıkarıp taktık yine görüntü gelmedi bios pilini daha denemedim ama zarar alma veya sorun anakarttan mıdır?
Bios pilini çıkar bi resetlensin öyle dene bakalım .

Yeni gelen PSU nasıl sıkıntıli oluyor anlamıyorum işlemci ısınmıyor eski 850W taktım görüntü gelmiyor ama anakartta e-5 hatası verdi

Bir sürü anakartın bir sürü tip hata kodu var, hangi anakart model vs baktın mı anlamı neymiş diye nette Online kitapçıklarında yazar onlar.

Taşınma sırasında mı oldu acaba ?
Bu konuyu ilk açtığımda reset atıyordu sürekli hatırlıyor musun ram bellek yuvasından dolayiydi Rami okumadığı için reset atıyordu hatta sen belleklwri kontrol et demiştin

Taşınma sırasında mı oldu acaba ?
Sanmam incehesaba geri göndericem aldığım psuda bozuk çıktı bu arada asusun nasıl olabiliyor anlamıyorum işlemciyi isitmadi eski powerimla görüntü aldım tekrar

Bu konuyu ilk açtığımda reset atıyordu sürekli hatırlıyor musun ram bellek yuvasından dolayiydi Rami okumadığı için reset atıyordu hatta sen belleklwri kontrol et demiştin

Sanmam incehesaba geri göndericem aldığım psuda bozuk çıktı bu arada asusun nasıl olabiliyor anlamıyorum işlemciyi isitmadi eski powerimla görüntü aldım tekrar
Bu aralar ne çok böyle olaylar dönüyor, bunlar çakallık yapıp firmanın onarılmış ürünlerini ucuza falan mı sipariş ediyorlar acaba sıfır diye ? İşkillenmedim değil .

Bu aralar ne çok böyle olaylar dönüyor, bunlar çakallık yapıp firmanın onarılmış ürünlerini ucuza falan mı sipariş ediyorlar acaba sıfır diye ? İşkillenmedim değil .
Olabilir iki üründe sıkıntılı çıktı birini amazondan birini gaming gecesinden almıştım önceki psumda sorun olmadığını biliyordum 850w yeticeğinide ama işte günümüzde doğru düzgün bilgisayarci olmadığından doğru yönlendirilmiyorum neyse ki çabuk farkedip iade ettim psuyu anakarti da değişim istedim inşallah sorunu çözerim

Olabilir iki üründe sıkıntılı çıktı birini Amazon'dan birini Gaming gecesinden almıştım önceki PSU'da sorun olmadığını biliyordum 850W yeticeğini de ama işte günümüzde doğru düzgün bilgisayarci olmadığından doğru yönlendirilmiyorum neyse ki çabuk fark edip iade ettim PSU'yu anakarti da değişim istedim inşallah sorunu çözerim

Hayırlısı artık yenisi gelince buraya yaz çözülmüş olur inşallah.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı