Yeni başlayanlar için kilo verme

bvivno

Hectopat
Son birkaç senedir vücudumdan çok rahatsızım ve bu konuda neredeyse hiçbir şey yapmadım. 20 yaşındayım boyum 1.80cm ve hep 82-83KG arasında gidip geliyorum. Göbeğimden ve belimden aşırı şikayetçiyim. Neyse konuya gireyim, son 4 gündür sabahları 2 haşlanmış yumurta, yağsız peynir, domates, salatalık ve yanında şekersiz kahve tüketiyorum. Öğlen yemek yemiyorum çok acıkırsam elma portakal belki yiyorum. Akşamları da evde sebze/et yemekleri oluyor yemeklerde seçici olmama rağmen sebzeleri bolca yemeye başladım. İnternette gördüğüm programları bir türlü düzgünce yapamadım vücudum ham olduğu için beni ilk günden bitirdiler, ağrıların geçmesi için 4-5 gün bekledikten sonra zaten bir daha yapmadım hiçbirini. Evimde koşu bandı ve kondisyon bisikleti var şu anlık sadece bisiklete biniyorum günde 1 saat sabit olarak. Hedefim 72-73 kilo olmak. Bu tür bir tecrübesi olan var mı? Tüm önerilerinize açığım.

Normal bir durum olsaydı diyetisyene gidin size bir diyet listesi versin derdim. Ben şu aralar telefonumdan fitness yapıyorum kilo vermek için. Yürüme bandımız olsa onun üstünden inmezdim ama. Gerçekten çok işe yarıyor. Kondisyon bisikletimiz var ama bizim. Onu da yapınca kilo verdiğimi hissediyorum. Tavsiyem o iki aleti kullanmanız ve düzgün bir diyete girmeniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı