Yeni Farkına Vardığım Oyuncu Davranışı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dostum doğru olanı yapıyorsun da konu ile ne alakası var bu yorumun?

Bu dediklerini (her hookun tutması dışında) altın küme ve üstü, lig atlamak isteyen her destek yapıyor zaten. Daha düşük kümelerde de ana rölü destek olan çoğu oyuncu bunları uyguluyor. İyi mekanik = iyi oynamak değildir.

Nişancı konusunda yanılıyorsunuz. Belli ki oyun bilginiz az. Koridor aşamasının temeli minyon dalgası kontrolüdür. Alt koridorda 2 kişi oynandığı için eşleşmelerinin çeşitliliği diğer koridorlara göre daha fazla. Nişancıların bu eşleşmelerde minyon dalgasını nasıl kontrol edeceklerini bilmeleri ve uygulamaları lazım.

Komik. Nişancıya sitem ettiğimi "bakın ben burada sitem ediyorum" diye belli etmem mi gerek? Lütfen sözde çok iyi oyun bilen sıradan insanlar okuduğunu anlamak için iki üç kez tekrar etsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Jungle oynuyorum, bota gang atmak için gelmişim bir bakıyorum sup çalıda arkasını dönmüş, adc de çırpınıyor. Ne yapıyorsun lan sen! Diyor ki, sanane.
Ben de çözümü online oyunları bırakarak buldum. Ya da herkesin oynamak istemediği (Gears gibi) oyunlarda online eğlencesi yaşarım. Tabiki zevk meselesi.
Bak mesela, daha az önce Hollow Knight'ta gerçek son yaparken bazı yerlerim terledi. Ama kimsenin değil, benim suçumdu ve kimseye sövüp kızmıyorum.

Jungle oynuyorum, bota gang atmak için gelmişim bir bakıyorum sup çalıda arkasını dönmüş, adc de çırpınıyor. Ne yapıyorsun lan sen! Diyor ki, sanane.
Ben de çözümü online oyunları bırakarak buldum. Ya da herkesin oynamak istemediği (Gears gibi) oyunlarda online eğlencesi yaşarım. Tabiki zevk meselesi.
Bak mesela, daha az önce Hollow Knight'ta gerçek son yaparken bazı yerlerim terledi. Ama kimsenin değil, benim suçumdu ve kimseye sövüp kızmıyorum.
Yine de farkında olmuyorsunuz ama LoL eğer çok nezih şekilde sürekli oyunun düzenli ilerlediği bir oyun olsaydı, ömrü 2 yıllık olurdu. Rekabet hırsı, ona rağmen hissi oyunda yenmeyi oldukça zevkli kılıyor ve kişiyi oyuna bağlıyor. Örneğin "dwar" ya da diğer ismi ile "war of dragons" çoğu kişinin oynamadığı, küfür edildikten maksimum 5 saniye sonra 1 saatlik ceza verilen (katlanıyor) bir oyun. Ancak Türkiye'de tutmadığı için sunucu bile kapatıldı. Metin2 ile aynı zorlukta, bunda biraz daha zeka gerekiyor o kadar. Metin2 gibi küfrün serbest olduğu yerlerde ise oyunlar yıllarca oynanmaya devam ediyor.

Haklısınız hocam. Bir de, istemediğin/kazandığın halde gang atıp ölenler, yada gang atmayıp sen ölünce farmını çalıp (koridoru ittirme deneme rağmen) giden junglelar çok sinir bozucu ya.

Elmas 2'ye kadar oynayanlar, oyunun bilincinde değil. Liginiz düşük ise maalesef çıkamazsınız 5 yıllık tecrübe ile sabit. Sıfırdan çar kasıp ilk 10 maçı 10/10 yapıp Gold veya Plat başlayıp seri seri çıkmanız lazım. 2 lig 2 lig atıyor. Eğer düşerseniz, o bok çukuruna 1 kez saplanırsanız geçmiş olsun diyorum elonuz yerle bir oluyor ve oyunun bilincinde olmayan beyin yaşı küçük kişilerle oynuyorsunuz.

Ne kadar konuşursak boş eğer goldda veya aşağısındaysanız dereceli girmeyin takımlar tamamen şansa bağlı bazen smurf geliyor bir şekilde çeviriyorsunuz maçı oyunlar tamamen rastgele bilinçsiz.

Tüm bunlar, eşleştirme sistemi bozuk olduğu için ortaya çıkıyor.

Komik. Nişancıya sitem ettiğimi "bakın ben burada sitem ediyorum" diye belli etmem mi gerek? Lütfen sözde çok iyi oyun bilen sıradan insanlar okuduğunu anlamak için iki üç kez tekrar etsin.

Çözümün sitem etmekte olduğunu düşünmen hata. İletişim adı verilen bir eylem var. Sohbet kısmı millete hakaret etmen için değil; uyarıp, yardımcı olman için.

Bilmediğin ve tanımadığın kişiler hakkında yorum yapman, onların okuduğunu anlamadığını düşünmen önyargı ve saygısızlıktan başka bir şey değil. Muhatap olup yorum yazıyoruz ve karşılığında daha agresifleşiyorsunuz.

Bence kullandığınız dil ve takındığınız tutum çok rahatsız edici. Bu şekilde iletişim kuramazsınız.
Elmas 2'ye kadar oynayanlar, oyunun bilincinde değil. Liginiz düşük ise maalesef çıkamazsınız 5 yıllık tecrübe ile sabit. Sıfırdan çar kasıp ilk 10 maçı 10/10 yapıp Gold veya Plat başlayıp seri seri çıkmanız lazım. 2 lig 2 lig atıyor. Eğer düşerseniz, o bok çukuruna 1 kez saplanırsanız geçmiş olsun diyorum elonuz yerle bir oluyor ve oyunun bilincinde olmayan beyin yaşı küçük kişilerle oynuyorsunuz.

Ne kadar konuşursak boş eğer goldda veya aşağısındaysanız dereceli girmeyin takımlar tamamen şansa bağlı bazen smurf geliyor bir şekilde çeviriyorsunuz maçı oyunlar tamamen rastgele bilinçsiz.

Tüm bunlar, eşleştirme sistemi bozuk olduğu için ortaya çıkıyor.

Tekli sırada çıkılabiliyor. Evet, smurf hesap ile oynayanlar kadar hızlı olmuyor belki ama yeni başlayan arkadaşlarım, kendilerini geliştirme çabası ile ilk sezonlarını bronz-gümüş tamamlasalar dahi sonraki sezonlar platin ve daha üstü kümelere çıkmayı başardılar. Bu süreçte her sezon 250-300 maç civarı oynadılar.

Çözümün sitem etmekte olduğunu düşünmen hata. İletişim adı verilen bir eylem var. Sohbet kısmı millete hakaret etmen için değil; uyarıp, yardımcı olman için.

Bilmediğin ve tanımadığın kişiler hakkında yorum yapman, onların okuduğunu anlamadığını düşünmen önyargı ve saygısızlıktan başka bir şey değil. Muhatap olup yorum yazıyoruz ve karşılığında daha agresifleşiyorsunuz.

Bence kullandığınız dil ve takındığınız tutum çok rahatsız edici. Bu şekilde iletişim kuramazsınız.
Anlama yetinin düşük olması beni üzdü. Sitem ettiğim kısım oyun içi sohbet yeri değil. Mesajımda sitem ettiğimi yazıyorum. Orada nişancının yapması gerekenleri değil, yaptığını ve düşüncesini anlattım. İşlevsiz ve her şeyi destekten bekleyen gereksiz insan ordusunun çavuşlarından biri olan egolu Draven oyuncularını kastettim. Buna ek olarak ikiyüzlü ve karaktersiz olduğunu şu kısımla gösterebilirim.

"Nişancı konusunda yanılıyorsunuz. Belliki oyun bilginiz az."

Dediğimi anlamadan atlayıp belli ki oyun bilginiz az diyerek kendince yargılaman ve sonra önyargıdan dem vurmak... Saygı mı? Hak etmiyorsun. Dilden bahsediyorsun ancak yazdıklarının anlamı, anlatım biçiminden önemlidir.

Haklısınız hocam. Bir de, istemediğin/kazandığın halde gang atıp ölenler, yada gang atmayıp sen ölünce farmını çalıp (koridoru ittirme deneme rağmen) giden junglelar çok sinir bozucu ya.
Böyle jungle'lar olduğunu bildiğim ve aynısını çekmemek için jungle oynadım hep 🙂
Gerçi " san gang atmayasannnğ "lar, Rakan Xayah alıp saçma sapan flörtleşenler, " adres at olm"lar çıkıyor.
Solo en temizi.

Son iki aydır online oyun oynamayı bıraktım. Oynarsam da kart oyunları gibi şeylere yöneliyorum. Herkese tavsiye ederim. Çok daha mutlu yaşıyorum.

Son iki aydır online oyun oynamayı bıraktım. Oynarsam da kart oyunları gibi şeylere yöneliyorum. Herkese tavsiye ederim. Çok daha mutlu yaşıyorum.
Bunu düşünerek Town Of Salem'e başlamıştım. İlk el rastgele astılar. Bir de 5 - 6 kişi pre girip oyunu diğer herkese zindan edenler var. Kim kazanmak istiyorsa ona kazandırıyorlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı