LoL'e yeni başlayan oyuncuya tavsiyeler

Hocam garen oynarken sanki nebi
Hocam garen oynarken çok iyi oynadığımı düşünüyorum şöyle bir düşüncem var bundan sonrası için
Garen, rammus(çok seviyorum) bir adet daha solo veya mid karakter öğrenip bu 3 leme oynayayım diyorum. Büyü oynamayı sevmiyorum bu yüzden adc olmaz. İleri seviyede garen oynasam nolur ki ;/ talonum falan var denemedim dari ile kill alamıyorum ama garen ile çok temiz maçlar çıkarıyorum. İleride kullansam çok mu kötü olur ?
Bir de başta yazdığım düşünce için ne dersiniz.
Garen ve Rammus Platin gibi liglerde çok kite yer hocam. Ağır karekterler oldukları için ADC eritir. Çok ama çok iyi oynaman gerekir yoksa eritirler dediğim gibi. Rammus için aynı şeyler geçerli denebilir. Altın ligine kadar Tryndamare, Garen, Warwick, Mordekaiser tarzı karekterler ile oynayabilirsin ama Platin ve sonrası için Syndra, Malzahar tarzı karekterler lazım. Zaten o zamana kadar öğrenirsin. Talon ilk 3 seviyeye kadar rakipsiz desem yeridir. Pasifini çözersen iyi olur. Kısaca Garen tarzı karekterleri ileride (Altın ligi gibi) kullanman kötü olur biraz. Bu arada itemlerin sadece ölü adamın zırhı ve kara balta falan olmasın. Karşınızda 4 AP, 1 AD varsa büyü direnci çıkman gerekir. Ezber build kasmak yerine karşıya göre oyna. Burada alacağın tavsiyeler bir yere kadar bu arada. Oyunda muhtemelen unutursun. Oyunu zevk alarak oynamak yerine öğrenerek oyna. Rakibinin hareketlerini çöz. Birisi koridorun solunda oynar birisi sağında mesela. Sende ona göre şekil al. Vereceğim diğer tavsiyeler ise totem kullanmak. Youtube'den totem yerlerini izleyerek ezberle. CT karekter almak. Nasıl yani dersen Garen'in CT'si Teemo isimli karekter. Garen tam Q atacakken Teemo Q atarsa hasar almaz. Yani CT'ler. Internete Riven CT yazarsan falan çıkar. İlerleyen zamanlar dereceli falan oynarsan böyle yapman gerekir. Barış Can gibi oyunu eğlencesine oynayan adamlardan ziyade KassadinsCreed tarzı oyunu oynarken öğreten adamları izle bu arada.

@277662

Hocam açık değil ama açılınca denerim bir de Garenden çok zevk alıyorum ileride oynasam nolur yüksek lvl de bir de her karakteri denemek yerine 3 kilit karakterim olsa onla oynasam nasıl olur

İlla oynayacağım bu oyunu diyorsan her heroyu en az 1 kere oynamalısın. Bak en az diyorum.
Bunu söylememin sebebi karşına gelecek heroların skillerini, özelliklerini, heronun yapabileceklerini, güçlü ve zayıf yanlarını bilmek zorundasın. Yoksa karşısında Garen de olsan nasıl oynayacağını bilemezsin ve oynadığın koridoru kaybedersin.

Sen bedava oldukça bütün heroları denemeye çalış. Sonra yine söylediğin şampiyonları oyna sürekli, sorun olmaz.

Hocam Garen oynarken sanki nebi.
Hocam Garen oynarken çok iyi oynadığımı düşünüyorum şöyle bir düşüncem var bundan sonrası için.
Garen, rammus(çok seviyorum) bir adet daha solo veya mid karakter öğrenip bu 3 leme oynayayım diyorum. Büyü oynamayı sevmiyorum bu yüzden adc olmaz. İleri seviyede Garen oynasam ne olur ki ;/ talonum falan var denemedim dari ile kill alamıyorum ama Garen ile çok temiz maçlar çıkarıyorum. İleri de kullansam çok mu kötü olur?
Bir de başta yazdığım düşünce için ne dersiniz?

Ap çar lazım kesinlikle.

Garen ve Rammus Platin gibi liglerde çok kite yer hocam. Ağır karekterler oldukları için ADC eritir. Çok ama çok iyi oynaman gerekir yoksa eritirler dediğim gibi. Rammus için aynı şeyler geçerli denebilir. Altın ligine kadar Tryndamare, Garen, Warwick, Mordekaiser tarzı karekterler ile oynayabilirsin ama Platin ve sonrası için Syndra, Malzahar tarzı karekterler lazım. Zaten o zamana kadar öğrenirsin. Talon ilk 3 seviyeye kadar rakipsiz desem yeridir. Pasifini çözersen iyi olur. Kısaca Garen tarzı karekterleri ileride (Altın ligi gibi) kullanman kötü olur biraz. Bu arada itemlerin sadece ölü adamın zırhı ve kara balta falan olmasın. Karşınızda 4 AP, 1 AD varsa büyü direnci çıkman gerekir. Ezber build kasmak yerine karşıya göre oyna. Burada alacağın tavsiyeler bir yere kadar bu arada. Oyunda muhtemelen unutursun. Oyunu zevk alarak oynamak yerine öğrenerek oyna. Rakibinin hareketlerini çöz. Birisi koridorun solunda oynar birisi sağında mesela. Sende ona göre şekil al. Vereceğim diğer tavsiyeler ise totem kullanmak. Youtube'den totem yerlerini izleyerek ezberle. CT karekter almak. Nasıl yani dersen Garen'in CT'si Teemo isimli karekter. Garen tam Q atacakken Teemo Q atarsa hasar almaz. Yani CT'ler. Internete Riven CT yazarsan falan çıkar. İlerleyen zamanlar dereceli falan oynarsan böyle yapman gerekir. Barış Can gibi oyunu eğlencesine oynayan adamlardan ziyade KassadinsCreed tarzı oyunu oynarken öğreten adamları izle bu arada.
İlla oynayacağım bu oyunu diyorsan her heroyu en az 1 kere oynamalısın. Bak en az diyorum.
Bunu söylememin sebebi karşına gelecek heroların skillerini, özelliklerini, heronun yapabileceklerini, güçlü ve zayıf yanlarını bilmek zorundasın. Yoksa karşısında Garen de olsan nasıl oynayacağını bilemezsin ve oynadığın koridoru kaybedersin.

Sen bedava oldukça bütün heroları denemeye çalış. Sonra yine söylediğin şampiyonları oyna sürekli, sorun olmaz.
Ap çar lazım kesinlikle.
Hocam şu karakterleri aldım ve oyun boyunca bunları oynayacağım başka karakter oynamayacağım izninizle ;
Ahri,garen,katarina,lux,nami,poppy,rammus,talon,thresh,xayah, Yasuo
Bu karakterleri kaç el de bir değiştirmeliyim ? Yoksa saydığım karakterleri her el birini alıp mı oynayayım ? Full bu karakterlerle oynayıp başka oynamasan olur mu ?
Teşekkürler.

Hocam şu karakterleri aldım ve oyun boyunca bunları oynayacağım başka karakter oynamayacağım izninizle;
Ahri, Garen, katarina, lux, nami, poppy, rammus, talon, thresh, xayah, yasuo.
Bu karakterleri kaç el de bir değiştirmeliyim? Yoksa saydığım karakterleri her el birini alıp mı oynayayım? Full bu karakterlerle oynayıp başka oynamasan olur mu?
Teşekkürler.

Teker teker aceleye hiç gerek yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı