LoL'e yeni başlayan oyuncuya tavsiyeler

Herkesi susturmak için sohbete "/sustur all" komutunu girebilirsin, moralini herkes bozuyorsa. Gelişmen için e-spor maçları izle yayıncıları izle. Her karakteri oynamaya çalış en azından tanıyana kadar, ilerdede mekaniklerini ögrenirsin. Hangisini sevdiysen o koridorda oyna ama oynayabildiğin en az 2 koridor olmalı. Her zaman istediğin koridoru oynayamıyosun çünkü. Her rolde de oynayabildiğin 2 karakter olmalı. Oyunu kazanmak içinde meta denilen bir şey var onuda zamanla anlaman gerek. 2013 den beri oynuyorum kitlesinden ya da rapor sisteminden bir halt olmaz. Oyunu oyun olarak seviyosan oyna ancak öbür türlü iş rekabete dönünce çok moralin bozulacak sinir hastası felan olacaksın çünkü yaş kitlesi 12 11 yaşında çocuklar varmış gibi. İnsanlarla tartışmaya girme sinir hastası olursun, kavga etmek yerine onları oyun içinden sustur.

Hadi kolay gelsin.

Herkesi susturmak için sohbete "/sustur all" komutunu girebilirsin, moralini herkes bozuyorsa. Gelişmen için e-spor maçları izle yayıncıları izle. Her karakteri oynamaya çalış en azından tanıyana kadar, ilerdede mekaniklerini ögrenirsin. Hangisini sevdiysen o koridorda oyna ama oynayabildiğin en az 2 koridor olmalı. Her zaman istediğin koridoru oynayamıyorsun çünkü. Her rolde de oynayabildiğin 2 karakter olmalı. Oyunu kazanmak içinde meta denilen bir şey var onu da zamanla anlaman gerek. 2013'den beri oynuyorum kitlesinden ya da rapor sisteminden bir halt olmaz. Oyunu oyun olarak seviyorsan oyna ancak öbür türlü iş rekabete dönünce çok moralin bozulacak sinir hastası falan olacaksın çünkü yaş kitlesi 12 11 yaşında çocuklar varmış gibi. İnsanlarla tartışmaya girme sinir hastası olursun, kavga etmek yerine onları oyun içinden sustur.

Hadi kolay gelsin.

11 12 yaşında çocuklar varmış gibi değil hocam direkt kitlesi 10 11 yaşdan oluşuyor :)

Merhaba ben de yeni başladım.20 seviyeyim.Volibear,Garen,Ezreal,Warwick,Kayn,Master Yi,Shaco,Talon ve Miss Fortune oynayabiliyorum.Siz hangisini önerirsiniz?Ayrıca sohbette yeni başladığım için belki de çok kanser insanlar yok.

11 12 yaşında çocuklar varmış gibi değil hocam direkt kitlesi 10 11 yaşdan oluşuyor :)
Aklı ve saygıyı yaşla bağdaştırmayı sevmiyorum ancak doğru, yaş ortalaması çok düşük ya da aynı zeka yaşına sahip yetişkinler oluyo onlarda yaştan vurmaya çalışıyolar ama akıl yaşı önemli işte.

Aklı ve saygıyı yaşla bağdaştırmayı sevmiyorum ancak doğru, yaş ortalaması çok düşük ya da aynı zeka yaşına sahip yetişkinler oluyor onlarda yaştan vurmaya çalışıyorlar ama akıl yaşı önemli işte.

Haklısın hocam.

Bu saatten sonra başlamanı kesinlikle tavsiye etmiyorum gümüş altın düzeyinde ki oyuncular "smurf" hesap açıp yeni başlayan oyuncuların zevk seviyesini sıfıra indirebiliyor kötü oynadığında report falan diyorlar eğer çok sinirli ya da sabırlı değilsen oynamanı tavsiye etmiyorum 7 yıldır oynuyorum biri bir şey dediğinde he tamam deyip susturup geçebiliyorum eğer sende böyle isen oyna derim yok ben sohbet için gireceğim bana sövecekler bende onlara söveceğim dersen hiç girme.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı