- Makaleler
- 5
Çentik mi, ciddi olamazsın Apple?
Linki Hindistan olarak ayarlayıp koymuş konu sahibi. Onu TR yapmalı.
- 6.1" OLED ekran
- Face ID
- A18 çip
- Apple Intelligence
- 48MP Fusion rear kamera
- Apple C1 modem (ilk kez kullanılıyor)
- USB-C
iPhone 16e
iPhone 16e. Built for Apple Intelligence. 15.40 cm (6.1″) Super Retina XDR OLED Display. A18 chip. Long Battery life. 48MP Camera.www.apple.com
Önümüzdeki günlerde siparişe açılacak. 128 GB ile başlayan hafıza seçenekleriyle.
Fiyat ve kamerayı görünce gülmekten öldüm.
- 6.1" OLED ekran
- Face ID
- A18 çip
- Apple Intelligence
- 48MP Fusion rear kamera
- Apple C1 modem (ilk kez kullanılıyor)
- USB-C
iPhone 16e
iPhone 16e. Built for Apple Intelligence. 15.40 cm (6.1″) Super Retina XDR OLED Display. A18 chip. Long Battery life. 48MP Camera.www.apple.com
Önümüzdeki günlerde siparişe açılacak. 128 GB ile başlayan hafıza seçenekleriyle.
Ön sipariş için 48 bin denmiş.41 bin TL mi olacak bu?
60 Hz verirler.120Hz olmasını beklemeyin hocam.
Hocam bu göreceli. Tabii bu kadar para verince 120Hz bekliyorsun ama 60Hz kullanan birine inan fark etmiyor. 240Hz monitör, 60 Hz telefon kullanıyorum ve inan Apple akıcı.
Fiyatını öğrenemedim
Ben yazın telefon almayı düşündüm hatta ucuz olursa gider alırdım bunu ama 13'ten 15'e geçerim buna geçmem muhtemelen.Normalde 600 dolar, Türkiye'de 900 hadi bilemedin 1000 dolar olsa peynir ekmek gibi satardı.
Bu fiyatlara çok pahalı, alınmaz.
120Hz olmasını beklemeyin hocam.
Hocam bu göreceli. Tabii bu kadar para verince 120Hz bekliyorsun ama 60Hz kullanan birine inan fark etmiyor. 240Hz monitör, 60 Hz telefon kullanıyorum ve inan Apple akıcı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.