Bu yorum biraz
spoiler içeriyor olabilir. Bahsedilen:
Sherlock Holmes Kime:
Berke Kan
Sanırım 2 kitabın filmi çıktı daha 3. filminin fragmanına rastlamadım. İlk filmi izledim gerçekten mükemmeldi. Etkilendiğim sahnelerden birisi, doktor ve doktorun sevdiği kadın ile akşam yemeğine oturup kadının ısrarı üzerine, gözlem yaparak kadının gelmişini, geçmişini söyledi. O sahnede çok etkilenmiştim. Böyle biri var mıdır acaba gerçekten?
Kitap serisini bir sorun çıkmazsa kesin almayı düşünüyorum. Bu aralar oturup soluk soluğa okuyacak zaman bulamıyorum. Yaza doğru bu konu altında aldığımda paylaşacağım.
Amacım bu konu altında
yeni başladığım tüm kitapları sizlerle paylaşmak, tecrübelerimi anlatmak. 2033'ten önce okumak istiyorum ama şimdi o tek kitap olduğu için önce onu okumak daha mantıklı. Ama filminden sonra alt tarafı 5 sericik, önce onu mu alsam diye soruyorum kendime.
Bir diğer merak ettiğim nokta Sherlock kadının verdiği şarapla yatağa kelepçelenmiş buluyordu kendini. Gerçekten bir şey oluyor mu? Yoksa bu da bir oyun muydu?

Bunu soruyorum çünkü kadın çok şaşırttı filmde, bir güveniyoruz bir güvenmiyoruz. Bakıyoruz yine güvenmiyoruz. Bu arada 2. fragmanda göremedim o kadını.
Bana spoiler verebilirsin. Sonuçta vereceğin spoiler'dan çok daha fazlası vardır kitapta.

Bu arada kitaptan bir sayfa atabilirsin. Çok heyecanlı bir yerini atma, sonra biraz daha at durumuna düşmeyeyim burada. Şaka ediyorum istediğin yeri atabilirsin.