Yeni Kitaba Başlayacağım

Yorum spoiler içerir.

Avatarımı ne yapsam diye düşünüyordum. Yakın zamanda Sherloch Holmes,, yaparsam şaşırma. :) Adam akıllı ne koysam diye düşünüyordum. Şu an bulunan avatar Diablo III'ten Malthael, bir bilgelik meleği kötü yolu seçiyor ama sonradan... Foruma ilk üye olduğumda aklıma ilk bu gelmişti, neyle değiştirsem diye düşünüyordum. :)
Karakter olarak hoşuma gitti Sherlock. Ve herkesin gerçek hayatta öyle bir dostu olsa keşke... Doktor'dan bahsediyorum. :) Dayanamayıp Sherlock'un peşinden gidiyordu. :) Fabrikada patlama sahnesinde öldü diye üzülmüştüm. Kurtulunca sevindim.

Konumuza geri dönersek. Dediğim gibi bu yoğunlukta almak istemiyorum ama şu maratonu atlattığımda alırım. Bir de 5, 10 TL lik kitaplarını gördüm DR'de onlar ne anlamadım. 130 sayfa civarı her biri... Senin önerdiğin set gibi almayı düşünüyorum.
Önerin için saol ilgimi çekti gerçekten. Yarın 2. filmi de izlerim. İlk filmi kadar güzeldir umarım. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel. Dövüş sahneleri daha önde. Bu filmde de Watson onu kurtarıyor. Ve filmin sonu çok ilginç bitiyor. ''THE END ?''. :D O gördüğünüz kitapları ben de gördüm. İPUCU yazıyor üstlerinde değil mi? Bu seri kadar etkileyici olduğunu sanmıyorum. Avatarın için buna ne dersin? :D
t%C3%BCpl%C3%BC-televizyon-nb17349.jpg

Sherlock Holmes - Sir Arthur Conan Doyle | 5,99TL - D&R : Kitap

Bu kitaplar. Aşağıda da bu ürünü alanlar bunları da aldı bölümü var. Bu kitaplar ne oluyor?

İlk başta anlamadım. Nickname ile dalgamı geçiyorsun. :D Tüpsüz Televizyon olarak düşündüm.
Tüplü televizyon deniliyor, neden normal televizyona tüpsüz denmesin dedim. :) Ama Tipsiz, tıpasız gibi anlayanlar gördüm. Daha neler çıkacak diye merak ediyorum. İnsanların hayal gücü işte... :)

Birde Sherlock Holmes diye bir film var. İsmi aynı ama film çok eski. Bir yaşlı adam hikaye anlatmaya başlıyor filmin başında ama kapattım en başından. Dışarıda savaş uçakları uçuyor maket uçağı gibiydi. O film neyin nesiydi anamadım. Yanındaki kadına tekerlekli sandalyedeki adam Sherlock Holmes diye bir adamı anlatacağını onunda kitaba yazmasını istiyordu. Büyük ihtimal filmde onu görecektim. Dediğim gibi eski bir filmdi en başından sıkılmıştım. :)

Merak ettiysen özelden link atabilirim.

Bu Sherlock Holmes kitaplardan sonra filmi orijinal olarak da almayı düşünüyorum.

Dalga geçmedim, hoş olur diye düşündüm. Benim gösterdiğim kitap yeni baskı. Belki o eskidir. Birçok versiyonu var filmin. Şu anda dizisi de var, ve oldukça beğeniliyor. Bu sayfa yardımcı olur. Dediğiniz kadının adı Irene Adler. http://tr.wikipedia.org/wiki/Sherlock_Holmes

Dalga geçmedim, hoş olur diye düşündüm. Benim gösterdiğim kitap yeni baskı. Belki o eskidir. Birçok versiyonu var filmin. Şu anda dizisi de var, ve oldukça beğeniliyor.

Dalgamı geçiyorsun derken ciddi söylemedim dediğin gibi hoş olur ama ne bileyim nickname olarak kalsın, avatarıda televizyon yapmaya gerek yok. :) En azından şimdi sayende okunacaklar listeme 5 kitap daha eklendi. Bakalım bunlardan sonra ne çıkacak karşıma...

En etkileyici serilerinizden olacağına eminim. 3. filmi bekliyorum ama 3 yıl oldu hala hiçbir haber yok. :( Bu arada anladığım kadarıyla bir olaydan alınmamış.
Producer Lionel Wigram remarked that for around ten years, he had been thinking of new ways to depict Sherlock Holmes. "I realized the images I was seeing in my head [when reading the stories] were different to the images I’d seen in previous films." He imagined "a much more modern, more bohemian character, who dresses more like an artist or a poet", namely Henri de Toulouse-Lautrec. Wigram wrote and John Watkiss drew a 25-page comic book about Holmes in place of a spec script.
http://bakerstreet.wikia.com/wiki/Sherlock_Holmes_(2009_film)

Spoiler.

2. filmin sonunun ilginç bittiğini söylemiştim. Ölmüyor.

Evet, ilk linkte birinin paylaştığı düşünce belirtiliyor. Çıkacak sonra ki filmde de her iki linkte de bu olaya değinileceği düşünülüyor. Neyse kitap okunacaklar listeme altın harflerle yazıldı şu an. Şimdi avatar bakıyordum. :)

Birde saldırı hamlelerini önceden görmesi çok ilgimi çekti. Kitapta var mı böyle sahneler merak ettim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı