Yeni modemle internete girememek

Katılım
19 Aralık 2018
Mesajlar
40
Arkadaşlar merhaba. TurkNet VDSL2 bağlantım var ve senelerdir kullandığım Wi-Fi 4 modemi güncelleyip Wi-Fi 6 özellikli TP-Link VX230v model modeme geçtim. Ama şöyle bir sorunum var: Cihazım Wi-Fi'a bağlıyken birden internet gidiyor ve yaklaşık bir dakika sonra tekrar geliyor. Bu olurken aynı şekilde modem arayüzüne de giremiyorum. 5GHz ve Wi-Fi 6 özelliklerini kapatmayı, otomatik bant seçiminden manuel seçime geçmeyi, şifreleme metodunu WPA3'ten WPA2'ye almayı ve telefonda (iPhone XS) özel Wi-Fi adresi özelliğini kapatmayı denedim ama sonuç yine aynı. Wi-Fi kullanırken birden internet kesiliyor ve bir süre sonra geri geliyor. Sizce sorun ne olabilir? Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleme:
Kesinlikle fakat son güncellemeyle sorun yok gibi hocam.

Bence de fakat çok belli etmiyorlar iade sürecinde bilgilendirebilir misin hocam?

İade etmediler yazılım güncelleyip geri gönderdiler :) ben o sırada internetsiz kalmamak için aynı hatayı 2. kez yapıp Archer AX1800 modelini aldım ama bilin bakalım ne oldu? O da bire bir aynı şekilde arızalı :D

Ürünü kesinlikle iade almıyorlar ve konuyla ilgili aradığımda üst birimin ertesi gün beni arayacağını söyleyip kayıt açıyorlar, 1 haftadır bu durum böyle ne dönüş yapıyorlar ne de beni bağlıyorlar, Şikayetvar'a kayıt açtım şimdi tüketici hakem heyetine de başvuruyorum, arkadaşlar üşenmeyin aynılarını siz de yapın hakkınızı arayın!


Not: Bu modemi satın aldım ilk saniyesinden beri 1 kez sorun yaşamadım bilginize :)
 

Geri
Yukarı