- Makaleler
- 51
Örnek atabilir misiniz?Beatler güzel bence beatmakerların kaliteli ve geleceği olduklarını düşünüyorum.
Örnek atabilir misiniz?Beatler güzel bence beatmakerların kaliteli ve geleceği olduklarını düşünüyorum.
Eski şarkılar mı can sıktı?Beatler güzel bence beatmakerların kaliteli ve geleceği olduklarını düşünüyorum.
Bende eski nesil olarak adlandırılanların çoğunu sevmiyorum sanki hepsi aynı ses tonuyla söylüyor gibi geliyor ceza, sagopa falan seviyorum aralarından.
Örnek atabilir misiniz?
Eski şarkılar mı can sıktı?
Kaliteli değil bence de ama kulağa güzel geliyor. Kaliteli birkaç tane beat olduğuna çok eminim ama şu an aklıma gelmiyor hatırlarsam atıcam ayriyetten şu beatte bence baya iyiZevkler ve renkler tartışılmaz elbet, ancak bu beate "kaliteli" demek için sadece birkaç tane rap şarkısı dinlemeniz gerekiyor. Çok sıradan ve basit bir beat, hiçbir olayı yok bence.
İnanılmaz kötü.
Farazi dinlemenizi öneririm size, biraz kaliteli beat duymak iyi gelebilir.
Bu şarkılarda beatler bile insana bir duygu yüklüyor. Çakal denen eforsuzun dandik prodüktürleri böyle beat yapabilir mi? Yanından bile geçemez.
Aynı şekilde söylemelerinin sebebi, hepsinin yeteneksiz olması.Üsttekini değil de alttakini beğendim fakat benim bu şarkılarda beğenemediğim kısım artık nasıl desem müzik bilgim yetmiyor ama söyleyiş şekilleri mi desem pek beğenmiyorum. Bu tür rapçiler hep aynı şekilde söylüyor gibi yani tam anlatamadım umarım anlamışsındır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.