Yeni neslin Atatürk ve BTS arasındaki seçimleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi. Army varsa aramızda linç yeme ihtimalim var. Ama şu bts ölsede cringelikten kurtulsak. (cringe videolar mesajlar komple armyler). (Bu arada kimsenin şarkı zevkine karışmıyorum. Bende birkaç şarkılarını seviyorum. Büyük ihtimalle klip olmadan yüzleri hiç gözükmeden sadece şarkıları olsaydı bu kadar konuşulmazlardı).

Bunları sürgün etmeliyiz bence de. O zaman ülke tık tık gelişmeye başlar.
Lafın gelişi dahi olsa mantıklı değil. Ona bakacak olursak ülkenin halihazırda %80'i gereksiz insan popülasyonundan oluşuyor. Başlıca "Sosyal ve Kültürel Eğitim" adına güzel reformların yapılmasının gerekliliğini, bu kimselerin daha sağlıklı bir sosyal hayata kazandırılmasının ne denli yararımıza olacağını tartışsak daha doğru olur.

Milletçe huzur ve mutluluk başlıca yol olarak insanları hayata kazandırmaktan ve bu bağlamda güzel bir sosyal hayat standardına erişip, yüksek evrelerde stabil tutabilmekten geçiyor.

Hayatımda bu kadar garip insanlar görmedim.
Kendimden örnek vereyim; mesela bana Alan Walker mı? Atatürk mü? deseler, tabii Atatürk derim. Neden? Çünkü Atatürk vatanımın yani Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, ama Alan bir müzisyen.

Atatürk olsa yargılamazdı bu çocukları. Çoğunun yaşı küçüktür ve hormonlarıyla cevap veriyorlar. Bunu Atatürk'ü sevmemek olarak değerlendirmek mantıksız. Eskiden de Justin Bieber, One Direction vb. hayranlarına bu soruyu sorsalar yine aynı cevabı verirlerdi, bugün ise çoğu dinlemiyordur bile. Circle-jerk yapmak yerine bu açıdan bakılmalı.

Hocam ben bu durumda sanmıyorum ya. Eskiden dev bir kitle vardı, şu an o kitlenin en az 2 katı bu "ARMY" denen varlıklar. Bitmez bunlar. Ölene dek böyle yaşarlar.

Ne diyelim ki. Bir yanda böyle varlıklar, diğer tarafta kendine ve vatanına devletine fayda sağlamak isteyen vatanseverler. Kesinlikle artık şu insanlar eğitilmeli. Ne atalarına saygıları var ne de vatanlarına. Her yerde sürüyle var bu ineklerden.

BTS ile Atatürk kıyaslamasını kim başlattıysa onun aklından şüphe ediyorum. Bu patatesi ketçaplı mı seversin yoksa arabesk müzik mi seversin sorusundan farksız olmuş.
Bir yandan haklısın ama ikisinin de çok seveni var. O yüzden sormuş olabilirler.

Hocam ben bu durumda sanmıyorum ya. Eskiden dev bir kitle vardı, şu an o kitlenin en az 2 katı bu "ARMY" denen varlıklar. Bitmez bunlar. Ölene dek böyle yaşarlar.

Özellikle ergen kızlarda bu dönemler çok absürd geçiyor. One Direction ile ilgili Wattpad hikayeleri bile yazıyorlardı. Twitter'da her gün gündemdelerdi. Biraz büyüdüler ne o gruplar kaldı ne de hayranları. Bunlar da pek farklı olmayacaktır, 1-2 sene öncesine göre küçüldüler de aslında.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı