Yenilenmiş iPhone 12 Pro vs iPhone 13

Kadircanasbb

Femtopat
Daha fazla  
Çok kararsız kaldım.
Fiyatlar:
12 Pro 128: 13.370 // kutusuz sıfır yenilenmiş.
13: 15.413 // kapalı kutu.

Görüntü olarak 3 kamera hoşuma gidiyor fakat 12 Pro'lar yenilenmiş ürün açık olarak (sıfır) kutusuz satılıyor, 13 ise kapalı kutu.

Kapalı kutu olması ve özelliklerinin daha iyi olması 13 alasımı getiriyor ama çift kamera hiç hoşuma gitmiyor.
Diğeri de yenilenmiş ürün.

Kafayı kıracağım bu gidişle sizin yorumunuz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yenilenmiş telefon almanızı önermem. Kullandım ve pişman olmuştum.

Çok kararsız kaldım.
Fiyatlar:

Görüntü olarak 3 kamera hoşuma gidiyor fakat 12 Pro'lar yenilenmiş ürün açık olarak (sıfır) kutusuz satılıyor, 13 ise kapalı kutu.

Kapalı kutu olması ve özelliklerinin daha iyi olması 13 alasımı getiriyor ama çift kamera hiç hoşuma gitmiyor.

Yurt dışı mı alacaksın?

Çok kararsız kaldım.
Fiyatlar:

Yenilenmiş telefon 2. el telefonların alıp kusurlarının onarılmasıdır yani tavsiye edilmez.

Sorması ayıptır bu fiyata bu ürünleri nereden alıyorsunuz? Bu fiyatlara ancak 11 serisi bulunabiliyor.

Bende 15 bin TL'ye dün vatanda iphone 11 64gb kaçırdım diye üzülüyordum. Eğer normal bir siteden alıyorsan paylaşırsan sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı