Yenilenmiş iPhone 12 Pro vs iPhone 13

Ben şahsen almazdım.
Mesela 13 kapalı kutu farkı yok tr den hocam.
Kaçak diyince millet yanlış anlıyor bizim
Ben şimdi amerikaya gittim ya da batuma mağazadan sıfır iPhone 13 aldım geldim tr ye şimdi bu çakma kaçak mı olcak 😀 hepsi kapalı kutu sıfır 12 pro hariç. Yarı yarıya fiyat farkı var vergiden.

Pasaport kaydı harici bir kayıt yapamazsın ki hocam? Boşuna para harcama.
Yaptırcam onu o sorun değil batuma girer cıkarım kimlikle veririm 3k toplamda olur biter yine en az 10 bin kar da oluyorum satmak için almıyorum zaten

Hocam konudan bağımsız sence iphone 11'e 15 bin vermek mantılı mı? Şuan telefonum kırıldı 12 veya 13'e verecek kadar param yok. Maksimum alabileceğim 11 veya android.
Bende 11 var şuan kendime 13 alıp 11 i kız arkadaşıma vericem. Ben 15 vermem 15 e 13 var 🤣 bence imei atılan android al zaten 11 şarj pek gitmiyor powerbankla geziyorum

Android almak istemememin tek sebebi önceki telefonlarımın hepsi iphone olması. Tüm veriler onda kayıtlı.

Hocam konudan bağımsız sence iphone 11'e 15 bin vermek mantılı mı? Şuan telefonum kırıldı 12 veya 13'e verecek kadar param yok. Maksimum alabileceğim 11 veya android.
Yerinde olsam ikinci el temiz garantili cihazlara 11-12K verip alırdım. Ayrıca 15'e 11 Pro-11 Pro Max bulursun.

Yaptıracağım onu o sorun değil batuma girer cıkarım kimlikle veririm 3K toplamda olur biter yine en az 10 bin kar da oluyorum satmak için almıyorum zaten.

Bende 11 var şu an kendime 13 alıp 11'i kız arkadaşıma vereceğim. Ben 15 vermem 15'e 13 var 🤣 bence IMEI atılan Android al zaten 11 şarj pek gitmiyor powerbankla geziyorum.

Kız arkadaşla ciddi düşünüyor musun yoksa 11 satıp daha iyi bir telefon alabilirsin.

Vallahi 2-3 gündür tüm siteleri takip ediyorum. Tek dün vatanda düz 64gb 14.999 oldu, onun harici bir indirim göremedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı