Yıl olmuş 2020 CS:GO oynanır mı?

Hlileler çünkü hahahah
Tamam yani ne diyim kesin hiledirler.

Peki ben oyunda ne yapıyormuşum ? Milletin anasına bacısına kayıp oyun zevkinin içinden geçene kadar ölüm maçında mevlana mı açıyorum ? Oyunda tek yaptığım şey oynamak ve info vermek ? Zamanı geldiğinde eco kalmak. Cs:Go da 1200 saatim olmasına rağmen hala nova 2 yim ve bıktım iyiki de vac ban atmışlar yoksa bu bağımlılıktan kurtulamıyodum. Teşekkürler valve.
Aynen hocam bencede, siz en iyisi uzak durun CS’den. 😂 He bide son olarak lutfen bir daha rekabeti yuksek online oyunlarda hile acmaya calisip oyunlarin icine etmeyin.

Son düzenleme:
Kimse yanlış anlamasın ama ya bazı arkadaşlara cidden çok küçük oranlarla hep hile geliyor ya da bazı arkadaşlar kendini mi avutuyor bilemiyorum 🤔. Bazen iyi oynayan ve hile olmayan kişiler hile damgası yiyebiliyor.Haa ama hile var mı?Hile tabii ki var ama bence oyunu bıraktıracak sıklıkta hile gelmiyor.

Bundan dort yil once, profesyonel seviyede oynadigim Faceit de bile hileler cirit atmaya baslamisti. Yeni acilmis hesaplarla ay sonuna yakin hileyle kasip odul alanlari gorduk. Cozum bulamadiklari icin birakmistik arkadaslarla. Suan ucretsiz ve MM oynayanlari dusunemiyorum

2014 de aldım ben bu oyunu. Eğer takımın yoksa sadece beynini yoruyorsun. Her tip insan geliyor takımına. 2-3 kişi de yetmez tam 5 kişi düzenli takım olmalı bence. Senin durumunda olmayıp boş boş oyun esnasında tavsiye verip huzur kaçıranlar dahil hepsiyle geyik yapıyordum zaten ama bir yerden sonra ben bile sıkılıyorum. Hele şu 13-17 yaş arası şuursuz bir cs:go kitlesi var büyük bomba. Bir şey anlatmaya çalışıyor ama fiil nerede özne nerede belli değil. Kelimeleri sürekli yutuyor. Sesinin tonunu ayarlayamıyor. Ağır kafa açıyor muhabbet bomboş. Oyundan beyni bulanmış olan kitle zaten ergenliği ayrı bir dert. Onun gibi kaç tanesini eğitiyorum ben. Karşıma çıksa 2 kelime edemez. Dalga geçiyoruz bizde ama bir yere kadar. Kısacası kafa dengi düzgün takım arkadaşların varsa belli vakitlerde güzel güzel toplaşıp 2-3 el oynayıp tadında keyif alırsın. Bu denklem dışındaki geçirilen her vakit çok boş ve anlamsız geliyor bu oyunda bana.

Ailem bu oyunu bana yasakladılar ve 2 aya yakındır girmiyorum. Argo anlayışım çok düştü. O kadar düşük zekalı oyuncu var ki son raund adam save yapıyor dostum senin sıkıntın ne? CS:GO girilirse Faceit ya da Esea girilir. mm çöp onun dışında Kartal'a çıktım 2 hafta hileyle cebelleştim ama düşünce hile gelmedi. Ben Apex, PUBG, MW giriyorum saolsunlar beynini kullanan arkadaşlar geliyor oyuna. Bence oyuna test gelmeli. Mesela orduya adam alırken sakat ya da hastalık problemleri olanlar gidemiyor. CS'ye de böyle bir test aşaması gelmeli belirli bir sınırı geçemeyen yürüsün gitsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı