Yılbaşını Kutlamayan İnsanlar

Siz Yılbaşı kutluyor musunuz?

• Evet.

Oy: 66 41,5%
  • Hayır. (Nedenini belirtiniz.)

Oy: 93 58,5%

• Oy verenlerin toplamı
    159
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kutlamayı sevmiyorum ama eve gelenleri yiyorum ve içiyorum. Bir de arkadaşlarım ile online oyun giriyorsak en sevdiğim aktivite. Bu sene galiba öyle olmayacak.

Az önce dini bir kavga vardı, sonra cipsin zararı ile ilgili bir tartışma şimdi de metil alkol tartışması:)

Bu forumu seviyorum ne yalan söyleyeyim:)

Şu yılbaşının sadece keyfini çıkarın boşverin. Hindi yiyin cips yiyin kola için. Sabaha tuvalete gidersiniz zaten içinizdeki kötülükleri atmaya:) Bir gece dünya yokmuş gibi eğlenin en güzeli:)

Az önce dini bir kavga vardı, sonra cipsin zararı ile ilgili bir tartışma şimdi de metil alkol tartışması:)

Bu forumu seviyorum ne yalan söyleyeyim:)

Şu yılbaşının sadece keyfini çıkarın boşverin. Hindi yiyin cips yiyin kola için. Sabaha tuvalete gidersiniz zaten içinizdeki kötülükleri atmaya:) Bir gece dünya yokmuş gibi eğlenin en güzeli:)
Sosyalde ne zaman bir konu açılsa ilk yazan 10 kişi konuyla alakalı, 1 kişi dine atıfta bulunuyor sonra 20 mesaj dinle ilgili ardından farklı bir konu ve son olarak da kilit :D

Alkol olması için OH grubu bağlanması lazım onun içinde pi bağı ve en az 2C lazım o yüzden metil olmuyor :)

Ama Etil alkol-Propanol-Bütanol gördüm :)
Rakıcıya bak sen :D Ben etilin alkol olduğunu, metilin de çakma alkol olduğunu biliyorum, yani akıla öyle kazındı :)

@ahmed ensar
İnsanların ne yaptığı sizi neden ilgilendiriyor? Kutlamak istemiyorsunuzdur kutlamazsınız. Birilerinin bir şeyleri yapması sizi ilgilendirmemeli. Ahlak bekçisi değilsiniz ya hani.
@Elementor Konuyu saptırmayalım. Mümkünse yeni konu açıp tartışınız.
  • Tecavüz/Zina ahlaki,dini ve yasalar ile kesin olarak yasak olan bir şeydir.
  • Öyle bir kafa, zihniyet yok maalesef. Şimdi seni sokakta biri taciz etse bende az öteden izlesem sence olur mu ?
"İnsanların ne yaptığı sizi neden ilgilendiriyor? Kutlamak istemiyorsunuzdur kutlamazsınız. Birilerinin bir şeyleri yapması sizi ilgilendirmemeli. Ahlak bekçisi değilsiniz ya hani."
Gençlerin asıl sıkıntısı da bu zaten. Kendilerini özgür sanıp her istediklerini yapabilecek ve hiç kimsenin onlara bir şey söyleyemeyeceklerini sanıyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Az sonra AMD vs İntel veyahut AMD vs Nvidia tartışması buraya sıçrar.
Acaba moderatörlerin rapor sayfası nasıldır şu anda?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı