- Makaleler
- 42
Metil alkol farklı bir bileşik oluyor hocam ama sen bilirsinmetil alkole
Metil alkol farklı bir bileşik oluyor hocam ama sen bilirsinmetil alkole
Zaten etil alkolden farklı olduğu için değinecektimMetil alkol farklı bir bileşik oluyor hocam ama sen bilirsin![]()
Metil alkol farklı bir bileşik oluyor hocam ama sen bilirsin![]()
Alkol olması için OH grubu bağlanması lazım onun içinde pi bağı ve en az 2C lazım o yüzden metil olmuyorZaten etil alkolden farklı olduğu için değinecektim![]()
Sosyalde ne zaman bir konu açılsa ilk yazan 10 kişi konuyla alakalı, 1 kişi dine atıfta bulunuyor sonra 20 mesaj dinle ilgili ardından farklı bir konu ve son olarak da kilitAz önce dini bir kavga vardı, sonra cipsin zararı ile ilgili bir tartışma şimdi de metil alkol tartışması
Bu forumu seviyorum ne yalan söyleyeyim
Şu yılbaşının sadece keyfini çıkarın boşverin. Hindi yiyin cips yiyin kola için. Sabaha tuvalete gidersiniz zaten içinizdeki kötülükleri atmayaBir gece dünya yokmuş gibi eğlenin en güzeli
![]()
Rakıcıya bak senAlkol olması için OH grubu bağlanması lazım onun içinde pi bağı ve en az 2C lazım o yüzden metil olmuyor
Ama Etil alkol-Propanol-Bütanol gördüm![]()
@ahmed ensar
İnsanların ne yaptığı sizi neden ilgilendiriyor? Kutlamak istemiyorsunuzdur kutlamazsınız. Birilerinin bir şeyleri yapması sizi ilgilendirmemeli. Ahlak bekçisi değilsiniz ya hani.
@Elementor Konuyu saptırmayalım. Mümkünse yeni konu açıp tartışınız.
Az sonra AMD vs İntel veyahut AMD vs Nvidia tartışması buraya sıçrar.Az önce dini bir kavga vardı, sonra cipsin zararı ile ilgili bir tartışma şimdi de metil alkol tartışması![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.