YKS hazırlanırken yazılım öğrenilir mi?

MrAlpo

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba merak ettiğim şeyler var. Yazılım öğrenmeye başlayacağım, Python'la başladım ama mezunum YKS'ye hazırlanıyorum günlük 7.5 saatlik bir ders programım var boş 3 4 saatim var Python'u öğrenmem için bu kadar süre yeter mi? YKS engel oluşturur mu sizce?
Ve ayrıca şu an YouTube'dan öğreniyorum Python'u. Özellikle C# dilini öğrenmek istiyorum. Python'u yeterince öğrendikten sonra mı C# öğrenmeye başlayayım? Bildiğiniz güzel kanallar veya kursları paylaşırsanız sevinirim tavsiyeleriniz neler?

Merhaba merak ettiğim şeyler var. Yazılım öğrenmeye başlayacağım, Python'la başladım ama mezunum YKS'ye hazırlanıyorum günlük 7.5 saatlik bir ders programım var boş 3 4 saatim var Python'u öğrenmem için bu kadar süre yeter mi? YKS engel oluşturur mu sizce?
Ve ayrıca şu an YouTube'dan öğreniyorum Python'u. Özellikle C# dilini öğrenmek istiyorum. Python'u yeterince öğrendikten sonra mı C# öğrenmeye başlayayım? Bildiğiniz güzel kanallar veya kursları paylaşırsanız sevinirim tavsiyeleriniz neler?
geçen sene aynı şeyi denedim başarısızlıkla sonuçlandı bence yazılım çalışmak yerine ders çalışma süreni arttır. Yks ayrı zor kodlama ayrı zor hiç kafanı bulandırmaya gerek yok bence

Özellikle C# dilini öğrenmek istiyorum. Python'u yeterince öğrendikten sonra mı C# öğrenmeye başlayayım? Bildiğiniz güzel kanallar veya kursları paylaşırsanız sevinirim tavsiyeleriniz neler?
Dilden dile atlanmaz. Programlama dilden ibaret degildir. Bir dilde ogrendigin her seyi yeni dile gectiginde bastan ogrenme ihtiyaci hissedeceksen demek ki programlama ogrenmiyorsun demektir.

Sinav doneminde, sinava hazirlanirken, yogunluk altinda programlamaya vakit ayirmak sana yarardan cok zarar olur. Gunde 2 saatle profesyonel seviyede programci olunmaz, minimum gunde 5 saatin gidecek. Gunde 12 saatte ders calismak seni tuketir ve verimsizlestirir. Birinden birine odaklan. Yerinde olsam YKS'yi tercih ederim.

Öğrenme boş ver. Allahına kadar yapıyor zaten yapay zeka şu an, bundan 10 sene sonrasını düşün? Boş ver yani yazılımdır falan.

@misantropi düşünceni inanılmaz komik buldum gece gece güldürdün. Ona bakarsan şu an mükemmel resim yapıyor tercümanlık yapıyor ama yazılım alanında daha noktalı virgül koymaktan aciz ileride yapay zekayı kim geliştirecek diye sorarlar adama

@misantropi düşünceni inanılmaz komik buldum gece gece güldürdün. Ona bakarsan şu an mükemmel resim yapıyor tercümanlık yapıyor ama yazılım alanında daha noktalı virgül koymaktan aciz ileride yapay zekayı kim geliştirecek diye sorarlar adama.

Az çok yapabiliyor şu an bundan 10 senesini düşün öyle yorum yap. Zaten önüne gelen yazılımcı olduğu için bu sektörün değeri kalmadı milyar tane yazılımcı var.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı