YKS'de milyondan ilk 100 bin zor mu? Yoksa imkansız mı?

Sayısal için mi söylüyorsunuz yoksa EA için mi?
Eğer EA içinse Zor, Sayısal içinse neredeyse imkansız gibi. Çünkü Sayısal belirli bir alt yapı gerektiriyor. Ama EA'da farklı, Matematik'ten 10 net yapsan bile Edebiyat'ı ve Türkçe'yi halletin mi seni 100bine rahatca atar. Hatta 70-80K bile yapabilirsin.

Sayısal için mi söylüyorsunuz yoksa EA için mi?
Eğer EA içinse Zor, Sayısal içinse neredeyse imkansız gibi. Çünkü Sayısal belirli bir altyapı gerektiriyor. Ama EA'da farklı, Matematik'ten 10 net yapsan bile Edebiyat'ı ve Türkçeyi halletin mi seni 100bine rahatça atar. Hatta 70-80K bile yapabilirsin.

Say için 2. mezunum. TYT sıralamam 1.2 milyon, say sıralamam ise 720 bin. Temelim hiç yok, OBP 55.2 kitapları az önce sipariş verdim, gelir gelmez çalışmaya başlayacağım. Mezuna kalmak kadar kötü bir şey yok. Seneye sıralamamı yazarım buraya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Say için 2. mezunum. TYT sıralamam 1.2 milyon, say sıralamam ise 720 bin. Temelim hiç yok, OBP 55.2 kitapları az önce sipariş verdim, gelir gelmez çalışmaya başlayacağım. Mezuna kalmak kadar kötü bir şey yok. Seneye sıralamamı yazarım buraya.
O zaman sizlere başarılar diliyorum. Umarım istediğiniz sıralamayı yaparsınız. 100K'ya girmeseniz bile 200K-300K da da iyi bölümler var. Tekrardan başarılar.

Başarılar dilerim, temeliniz yok ise hangi kitapları alarak başlıyorsunuz ve kimler önerdi acaba? Yanlış veya zor bir kaynak ile başlamayınız. Ek olarak hiçbir şey imkansız değildir, yapabileceğinizin en iyisini yapın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı