fwCas
Centipat
Daha fazla
Osursan EA ilk 100K yaparsın. Bu 10 gün çalışmamazlık edip 1 yıl kaybetme. Fonksiyon ve çarpanlara ayırma biliyorsan LTİ çalışıp 15 nete falan çıkarsın AYT'de.
Sayısalım Matematikte 13 14 net yapıyorum zaten Fende de 10 12 net arası yapıyorum. Biraz çalışıp yükseltiyim diyorum. TYT de zaten 5 aydır 70 nette. Bir ara fazla giriyordum TYT'ye 80 net görmüştüm. Herhalde 120 130 k yaparım diye düşünüyorum sayısalda Ortalama bir üniversite de makine yazarım diye düşünüyorum.
Edebiyat, tarih, coğrafya çalışın. Sözelden deneyin derim.
Diyen olmuştu EA gir diye çünkü hiç EA bakmadan AYT de 20 net yapıyordum EA yerinde Tarihim ile Coğrafyam iyidir. Edebiyatta hatırladığım kadarıyla yapıyordum. Bilmiyorum şu anda biraz AYT matematik bakıp sınava kadar deneme çözmeyi düşünüyorum
Hedefim yok ama ortalama bir ünide makineye gidecem tanıdıklar var stajda yaparım diye düşünüyorum. Yurt Dışında da akrabalar var yurt dışına da çıkabilirim üniden sonra. Bizde Hayatta yerimizi bulmaya çalışıyoruz hocam.En azından bir gere gidelim ne ya, niye okuyacaksın, hedefin yoksa neden üniversite okuyorsun hocam?