Yoruldum

Bu arada yoruldum diyorsun, bir sürü sorun var diyorsun ancak, bunların ne olduğunu bilmiyoruz, söylemezsin de zaten. Sanal'dan buna çözüm bulamazsın. Buranın vereceği tek cevap sosyalleş olur. Yan sınıfla iletişime geç, belki denk birisin bulursun ancak, utangaçsın. Yapamazsın. İlk öncelikle utangaçlıktan kurtul. Sonrada sorun neyse üstüne git.

Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Sizin cevaplarınızı da merak ettim.

Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Sizin cevaplarınızı da merak ettim.
Sizin cevaplarınız? Bizim buradan diyebileceklerimiz bu kadar. Utangaçlıktan kurtulursan arkadaş edinirsin, eh canın sıkıldığında dertleşeceğin birisi olacağı için üstesinden daha kolay gelebilirsin. Tabi bu süreçte ebeveynlerin biraz daha anlayışlı olması gerek te, Türkiyede pek yok.

Son düzenleme:
Sizin cevaplarınız? Bizim buradan diyebileceklerimiz bu kadar. Utangaçlıktan kurtulursan arkadaş edinirsin, eh canın sıkıldığında dertleşeceğin birisi olacfağı için üstesinden daha kolay gelebilirsin. Tabii bu süreçte ebeveynlerin biraz daha anlayışlı olması gerek te, Türkiye'de pek yok.

Yok hocam yanlış telaffuz etmişim. Sizlerin de diyecektim. Teşekkür ederim.

Hocam müzik dinleyin, şaka değil, dinlediğiniz müziğe göre çok iyi kafa yapabilirsiniz ( alkol anlamında değil ) yerinde mutlu olabilir, yerinde yorgunluğunuzu bastırabilir, yerinde üzülebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

14 yaşındayım. Şu aralar büyük sorunlar oluyor. Söylemek istemiyorum. Cidden yoruldum. Öğretmenim çok mutsuz gözüküyorsun dedi. Biri ile mi alakalı dedi. Hiç derse katılmıyorsun falan dedi. Yok bir şeyim dedim. Hocaya bir şey söylemediğime rağmen hocayı kızdırmış mıyımdır acaba diyorum. Her şeyi kafama takmaya başladım. Şu aralar sorunlar oluyor. Yoruldum artık. Sınavlar da yaklaşıyor. Korkuyorum. Okulda hep dışlanıyorum. Erkekler hep pis kızların peşinde. Ben de kızım. Bizim sınıftaki hiçbir kız sağlam değil. Hepsi arkamdan laf atıyor. Konuştuğum bazı erkeklerde var ama pek kafa dengi değiller. Hep dışlanıyorum o yüzden. Nasıl rahatlayabilirim? Bu arada bana bir sorunun mu var diyen hocayı çok seviyorum. O yüzden kafama taktım sanırım. Çok iyi bir hoca. Çocukları çok iyi anlıyor.
Hocam 16 yaşındayım sana tek gerçek önerim var al agalarını al bi çardakta çekirdek ne bilim kola eğlen yani bak nasıl kafan rahatlıyor (umarım kızlar arasında da agacılık vardır.)

Hocam 16 yaşındayım sana tek gerçek önerim var al agalarını al bir çardakta çekirdek ne bileyim kola eğlen yani bak nasıl kafan rahatlıyor (umarım kızlar arasında da agacılık vardır.)

Hocam bizim sınıftaki kızların hepsi sevgili peşinde ciddiyim. Bazı erkekler kafa dengi onlar da pek beni ciddiye almıyor. Yapacak bir şey yok.

Hocam bizim sınıftaki kızların hepsi sevgili peşinde ciddiyim. Bazı erkekler kafa dengi onlar da pek beni ciddiye almıyor. Yapacak bir şey yok.
Bilmem kaç sayfa önce de belirttim. İlla okulundan olmasına gerek yok arkadaşının. Senin hobilerine uyuşan kişileri, etrafında bulabilirsin. Onlarla samimiyet kurup arkadaş olabilirsin. Sosyalleşmek bu kadar zor değil.

Bilmem kaç sayfa önce de belirttim. İlla okulundan olmasına gerek yok arkadaşının. Senin hobilerine uyuşan kişileri, etrafında bulabilirsin. Onlarla samimiyet kurup arkadaş olabilirsin. Sosyalleşmek bu kadar zor değil.

Hocam evden çok çıkmıyorum ki. Yoldan geçen insana merhaba arkadaş olalım mı diyeyim? Zaten yarıyıl tatilinde basketbol kursuna başlayacağım. Belki orada bulurum birilerini.

Ya zaten 14-15 yaşındaki erkeklerin kızların çoğu kız erkek peşinde yani, sende bul diyeceğim öyle birisi değilsin. Senin yaşında bende öyleydim ki ben bunu liseye geçerek ve ''yüzyüzeyken konuşuruz''u çok dinleyerek atlattım. Liseye geçmekten kastım yeni arkadaşlar felan edinmek ve kendimi sosyal ve davranışsal olarak değişime girmek. Yani 16 yaşıma kadar geçmedi bulunduğun durum. Farklı hava, su iyi geliyor.

Ya zaten 14-15 yaşındaki erkeklerin kızların çoğu kız erkek peşinde yani, sende bul diyeceğim öyle birisi değilsin. Senin yaşında bende öyleydim ki ben bunu liseye geçerek ve "yüzyüzeyken konuşuruz"u çok dinleyerek atlattım. Liseye geçmekten kastım yeni arkadaşlar falan edinmek ve kendimi sosyal ve davranışsal olarak değişime girmek. Yani 16 yaşıma kadar geçmedi bulunduğun durum. Farklı hava, su iyi geliyor.

Teşekkür ederim. Peki sorununuzu biri ile paylaştınız mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı