YouTube Premium almaya değer mi?

lara29

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Daha önce hiç YouTube Premium almadım. Almayı düşünüyorum. Sizce 57 liraya değer mi? Genel olarak YouTube'u müzik dinlemek için kullanıyorum, Spotify'dan YouTube'a geçerim diye düşündüm, kullananlar memnun mu? Alınır mı?

Öncelikle merhaba. Daha önce hiç YouTube Premium almadım. Almayı düşünüyorum. Sizce 57 liraya değer mi? Genel olarak YouTube'u müzik dinlemek için kullanıyorum, Spotify'dan YouTube'a geçerim diye düşündüm, kullananlar memnun mu? Alınır mı?
Kral hayatında ilk defa mı YouTube kullanıyon? Reklamsız hali işte yıllardır kullandığımız YouTube mennun mu filan saçma sorular olmuş.

Sadece Reklam için alacaksan bana göre değmez eğer PC kullanıyorsan Chrome'un web mağazasında reklam engelleyici var bedava ama müzik dinlerim falan filan diyorsan bir ihtimal alınabilir ama Spotify daha iyidir tabii ki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı