YouTube'daki soft kanallar ve bts

Oasiss

Femtopat
Daha fazla  
Bu konuda sizin düşüncelerinizi soruyorum değerli forum okurları. Yalnız öncelikle Soft Kanalları bilmeyenler için özet geçeyim. Bu arkadaşlar K-Pop takıntılı Armylerden oluşup, arkaya ASMR veya K-Pop dans videosu koyup, Türkçeyi katledip, o kadar uğraşan ve emek veren kanal varken sırf K-Pop seviyor diye yerin üst mertebelerine çıkarılıp aynı ismi lazım değil grubun fandomundan destekle 4 ila 5 bin aboneyi haksız yere gören kanallara biz Soft Kanallar diyoruz. Tabii burda kendi fikrimi açıkladım ama K-Pop fandomu dışı her yere sorun buna benzer cevaplar geleceğine eminim. Zaten bu arkadaşlar yani Armyler, BTS'ye dair en kötü bir eleştirimizde hemen anamıza bacımıza girişme potansiyelleri olan arkadaşlar. Ha soruyoruz neden bunu yapıyorsunuz diye, "Bunu Oppacılar yapıyor." diye bir cevap alıyoruz nedense. Oppacı olmadığını iddia eden arkadaşların bile bunu "eleştiri" yaptığını iddia edip sadece toplumun duymak istediğini söyleyen şahısların dışında gerçek eleştiri yapanlara ve BTS'in kötü yanlarını söyleyenlere az önce bahsettiğim gibi davranılması beni aşırı rahatsız ediyor. Bunu neden burada söylüyorum? Çünkü ben bir eleştirmen değilim. Ama bu söylediklerimi rahat rahat söyleyemeseydim herhalde gözüm açık gidecektim bu dünyadan. Sizin de bu konudaki düşüncelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kore'den artık soğudum kitlesi sağ olsun

Arkadaş ay bu ne tatlı çocuk ya diye yorumlar görmekten kusma gelmeye başladı tamam seversin bende bazı ünlülerin fanıyım ama hayatımı onlara adamıyorum böyle yorumları gördükçe büyüdüklerinde anlarlar deyip geçiyorum.

Bir ara Bts'eşcinselliği yayıyor diye haber çıkmıştı belki görmüşsünüzdür bu da haterların yaptığı bir şey iki tarafta ayarsız.

Btsden nefret ettirdiler bana.

Arkadaş Discord'da sesteyiz 10 15 kişi bir 13 14 yaşında kız geldi ya betese çok tatlılar yah (cümlesi bile devrik) dedik tamam böyleleri var aldırış etmeyelim sonra sestekilerden biri kızın smut mu ne hikayeler yazdığını bulmuş (k-pop fanlarının gruptaki üyelerle cinsel veya aşk hikayeleri en doğru böyle söylenir sanırım) kız bununla övünmeye başladı ona söylediğimizde yok diye siz anlamazsınız ya bu şu arkadaş sen daha çok afedersiniz sen daha tuvalete zor çıkıyorsun senin neyine cinsellik? Böyleleri olduğu sürece k-popdan değil btsden nefret etmeye devam edeceğim.

BTS şarkılarının klipleri bayağı iyi prodüksiyon olarak onun dışında bana hitap etmedi hiçbir zaman.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı