Oasiss
Femtopat
Daha fazla
Bu konuda sizin düşüncelerinizi soruyorum değerli forum okurları. Yalnız öncelikle Soft Kanalları bilmeyenler için özet geçeyim. Bu arkadaşlar K-Pop takıntılı Armylerden oluşup, arkaya ASMR veya K-Pop dans videosu koyup, Türkçeyi katledip, o kadar uğraşan ve emek veren kanal varken sırf K-Pop seviyor diye yerin üst mertebelerine çıkarılıp aynı ismi lazım değil grubun fandomundan destekle 4 ila 5 bin aboneyi haksız yere gören kanallara biz Soft Kanallar diyoruz. Tabii burda kendi fikrimi açıkladım ama K-Pop fandomu dışı her yere sorun buna benzer cevaplar geleceğine eminim. Zaten bu arkadaşlar yani Armyler, BTS'ye dair en kötü bir eleştirimizde hemen anamıza bacımıza girişme potansiyelleri olan arkadaşlar. Ha soruyoruz neden bunu yapıyorsunuz diye, "Bunu Oppacılar yapıyor." diye bir cevap alıyoruz nedense. Oppacı olmadığını iddia eden arkadaşların bile bunu "eleştiri" yaptığını iddia edip sadece toplumun duymak istediğini söyleyen şahısların dışında gerçek eleştiri yapanlara ve BTS'in kötü yanlarını söyleyenlere az önce bahsettiğim gibi davranılması beni aşırı rahatsız ediyor. Bunu neden burada söylüyorum? Çünkü ben bir eleştirmen değilim. Ama bu söylediklerimi rahat rahat söyleyemeseydim herhalde gözüm açık gidecektim bu dünyadan. Sizin de bu konudaki düşüncelerinizi bekliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: