YouTube'deki çok küçük çocuklar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kusura bakmayın da şimdi bir düşündüm gelecekte bunların içinden doktor savcı çıkacak, nasıl güvenecez bunlara?
 
Geçen gün yine 5-10 izlenmiş bir videoda tahminimce 6-7 yaşında bir çocuk 1-A, 1-B sınıf karşılaştırması yapıyordu 😱 Gördüğüm an kendimi inflak edesim geldi.
Kim kazanmış peki? 😱

Harbi 2015'li 8 yaşında oluyor nasıl ya? 5 gibi geliyor.
 
Harbi çıldırtıyor insanı. Kpop fanları, 10 yaşındaki Griezmann hayranları ve küçük tarih editörleri ömrümü bitiriyor.
Benimde

Geçen gün yine 5-10 izlenmiş bir videoda tahminimce 6-7 yaşında bir çocuk 1-A, 1-B sınıf karşılaştırması yapıyordu 😱 Gördüğüm an kendimi inflak edesim geldi.
Büyük vs

İşte ben bu videolara gelemiyorum. Bence Youtube'a adam akıllı bir denetleme getirilmesi lazım yoksa bu işin içinden çıkılmaz.
Adamlar kazanıyo hiç birşey değiştirmezler
 
Son düzenleme:
Ben 8 yaşımdayken YouTube nedir bilmezdim. Şimdi kardeşim yaşındaki çocuk Blackpink videosu atıyor. "Ay aşkolay vidyoma layk atın size abone oyucam"
 
Sorum yukarıda. Gerçekten bu aralar iyice bana fazla gelmeye başladı. Nasıl bir algoritma varsa 2 likeli video karşıma çıkıyor arkada bts çalıyor dans ediyorlar falan filan sürekli. Kanalı önerme diyorum başkaları çıkıyor bu sefer. Bugün gene saçma küçük bir çocuğun videosunu görünce sinirlenip "veled" diye yorum yaptım Türkçe öğren falan demiş ve söverken Türkçeyi unutmuş çok komiğime gitti :D. Aşağıya SS bırakacağım. Düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

Hocam bence şikayet etmeniz lazım 15 yaş altı diye bir seçenek olması lazım 18 de olabilir bence şikayet edin.
 
Kanalı önerme falan da deme direkt geç gider bi zaman sonra.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı